23

Анонимен

преди 4 години

До Salih 8С какво сирийците са възпрепятствали Ердоган до спечели трите най-големи града? Мигрантите нямат право да гласуват!

22

газов експерт

преди 4 години

голям празте тия са свикнали на газови атаки, с къде къде по сериозни ефекти от малко сълзи и марсоли

21

House M.D.

преди 4 години

А защо не са използвали табун?

20

Анонимен

преди 4 години

Има на какво да се научат народните любимци от съседите. Не ми обикаляйте Брюксел да харчите напразно народни пари ами идете в Инстанбул и се научете на родолюбие и как се защитават държавни интереси.

19

Анонимен

преди 4 години

Правилно е решението, така трябва - всичко сирийци, турци, араби да си ходят там откъдето са дошли.

18

муспи

преди 4 години

Ако евреите не доставяха арабите в Европа и САЩ, III Световна Война ще е между Турция и Арабския Свят. То ще бъде зрелище, което ще се дава на живо по развлекателните програми всяка събота.

17

Анонимен

преди 4 години

В момента - на границата със Сирия - 80 000 ( осемдесет хиляди) Турски войници--------------------------------------------------------не 80000, 180000 войници да прати Турция все тая - като патета в кълчища са турските войничета в блатото на Близкия изток. Стоят по казармите и не смеят да ходят по улиците. Ако ходят то е на много голяма тумба, иначе - лошо

16

Циник

преди 4 години

Безусловно е, че Ерсдухания ползва "мигрантската сопа" да извива джендърските ръчички на ЕС. Не е трябвало да спира турците искащи да дадат урок по добро държане на сирийските ***.И още - да ги връщат вече - да си строят скаnaната шитхолска държава.Немците след ВСВ не избягаха никъде.. А запретнаха ръкави, и построиха Германия отново... Жени, деца и старци разчистваха развалините останали от милионите тонове бомби.Но - това са немци... Не тарамбуки

15

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше Ердоган да връща арабите и африканците по родните им места,а не да ги задържа в Турция и на порции да ги пуска към европейските държави.Ама пуста алчност за пари и влияние.

14

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В момента - на границата със Сирия - 80 000 ( осемдесет хиляди) Турски войници - чакат в Пълна бойна готовност - Да Навлязат в Сирия - с помощта на Русия и Асад - да я Превземат от единия - до другия край - Заедно с Ирак,И ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА - ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ, преди 2 дена Турският Външен министър каза - Търпението ни се ИЗЧЕРПА,Та на всички им писна - от краварски и джендърски Глезотийки :))))От мен да го знаете :)))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

13

Су 34

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДа не сте започвали войната в Сирия, нямаше сега да имате бежанци.

12

да

преди 4 години

никой не е карал Турция да приема на своя територия бежанци !!!!ако беше решила турската армия нямаше да допусне и един да влезе на нейна територия, така че айде някой да не е длъжен на турците за нещо, което са направили единствено по собствено желание

11

Привет от Истамбул

преди 4 години

До привет от ГерманияТи освен заглавието , нещо друго четеш ли ? Гони криминално проявените и тия които са регистрирани в друг град но са напъплили Истамбул . Тях ги връща в града в който са се регистрирали а не ги гони от страната .... Или ти имащ някакви специални чувства към крадци , ****силвачи и убийци та толкова емоционално ги защитаваш ?

10

Анонимен

преди 4 години

Браво, това е политика защитаваща националните интереси!

9

ХХХ

преди 4 години

Люлюююю това ако беше в някоя Евро*ейска страна сигурно полицаите щяха да бъдат линчувани или поне подложени на публични мъчения заради горките клети мили бежанци .......те тук в Германия изнасилиха сума ти жени и момичета на връх нова година и всичко беше потулено .....смятай ....какви права имат в Европа !

8

Shark

преди 4 години

Ами много правилно са действали турската полиция. Ще ги депортират разбира се, евротолерастите може само да вземат пример.

7

Анонимен

преди 4 години

Ей тая наглост никога не съм е разбирал. Отиваш в чужда държава и почваш да искаш, да се биеш, да правиш проблеми. Държава, която ти е помогнала по един или друг начин. Ами ти си имаш държава отиваш си там и си решаваш проблема? За ставаш на една от двете страни и се биеш докато свърши. Никоя държава, не е длъжна да ти помага или да те търпи. Може при тяхно желание и воля.

6

Съвет

преди 4 години

Бойко, затягай границата, че тия като тръгнат, няма спиране. Прави лагери и се стягай!

5

Анонимен

преди 4 години

А тук жандармерията хапваше камъни и клечеше докато се успокоят

4

Salih

преди 4 години

Заради тези Ердоан загуби трите най-важни градове и няма да им го прости. Просто на турците им писна от араби, които вместо да са благодарни, правят глупости. Освен това, Европа ги извика, а сега не ги иска. Всъщност Европа както винаги е неблагодарна. Ако не е бариерата Турция, където тези първо срещат някакъв ред, щяха да го срещат чак около Унгария. А Балканите щяха за няколко годинки да се ислямизират наново. Много по-необратимо. Замислете се.