10

Анонимен

преди 4 години

Хората какви закони имат.

9

СА

преди 4 години

"Мартинес" е най старата холандска фамилия, по стара даже от лалетата :D

8

Справедлив

преди 4 години

Трябва всеки да отговаря за прехраната си а във този случай повече си плати хотела охраната прането и още там ко има и данъците да не забравяме работиш плащаш и глобите от зависи от пресъдата и тогава си свободен може и повече да полежиш ако не си платил нема те пуснат въпреки че си излежал там 2 3 или повече години както те спре полиция на запад задържат те плащаш и те пускат така и трева но за затвора само с плащане не става

7

муспи

преди 4 години

Щом не показват снимки, това ще са холандци като "българите с български паспорти".

6

До 9

преди 4 години

Смъртната присъда в Америка излиза от два до пет пъти по-скъпо от доживотната. Осведоми се по въпроса!

5

Dr. Watson

преди 4 години

До До 4Е , може смъртната присъда да не намалява тежките престъпления, ама за какво да ги държиш в затвора такива *** на обществото. Само разходи, които се поемат от данъкоплатците. Навремето американците добре са го били измислили - тежък каторжен труд, няма искам-не искам, иначе камшик. Ама вече нали е демокрация.

4

До 4

преди 4 години

Най-обичам домашно изпечени капацитети. Няма НИКАКВА корелация между смъртната присъда и намаляване на тежките престъпления. Доста плиткоумно и наивно е да очакваш, че престъпникът ще спре, замисляйки се какво ще стане, като той по презумпция очаква изобщо да не бъде разкрит. Ако поне малко се интересуваше от психология на престъпника и Фройд, щеше да знаеш, че смъртна присъда не е възпиращ фактор, докато възпитанието в детството е много по-важно.Инфантилен садизъм е желанието за смъртна присъда

3

Анонимен

преди 4 години

В България това не може да се случи! Говоря за: да хванат и осъдят хора за показно убийство и/или за създаване на престъпна група. Само такива, неудобни на властта. Ама после ги пускат, нали.

2

Анонимен

преди 4 години

Какви холандци какви 5 лева. Това са просто някакви с холандски паспорти.И след като се стрелят в Мароко, човек може да си направи сметката с какъв бизнес се занимават в Холандия. На им мултикултурализъм.

1

Миро Хикса

преди 4 години

Една държава без смъртна присъда не е държава, обречена е на разпад! Защото това действа силно деморализиращо за обществото й!