33

до 25

преди 4 години

Само за справка, кооперативният труд тръгва от село, Гражданино :) Точно селяните знаят какво е кооперация и ползите от нея. За съжаление, големите граждани са на принципа "Всеки сам за себе си"

32

Три години

преди 4 години

Три пъти обиколи Ахил с колесницата си Троя влачейки тялото на мъртвия Хектор ... за три години колко вода ще изтече ...

31

Анонимен

преди 4 години

Не бих му взел пари,но ще го накарам да си ги отработи цял ден с труд по двора.Ако откаже ще съжалява....

30

До26

преди 4 години

Отговора е макаров със заличени номера !? А заглушител би помогнал за опазването на тишина на бществено място!

29

Бай Шиле

преди 4 години

Такава кирка ще му забия в предния капак та ще ме помни цял живот.

28

Анонимен

преди 4 години

До 26Провери ЕГН-тата на тези "кореняци" и ще останеш много изненадан.В най-добрият случай са първо поколение "софиянци".

27

Ха-ха

преди 4 години

Тоя засрами ония от Столипиново!

26

До шопа 25

преди 4 години

Около 50% от живеещите в кооперацията (около 10-12 годишна) са шопи, а останалите са от провинцията. Има 3 апартамента, от които създават проблеми - в един живее мутра, която налита на бой с всеки, от един винаги паркират на тротоара и от един не плащат за асансьор и общи нужди. Ха познай от коя група са тези три. Подсказка - "кореняци столичани".

25

Да, да..

преди 4 години

До АнонименВсички българи сме безмилостни хайдути и не даваме и косъм да падне на общото. Във форумите.Иначе асансьорите, стълбищата и цялата етажна собсвеност, барабар с някога зелената площ пред блока са ***, напикани, разрушени, изкорубени и навяват погнуса.*** от село не знаят как се поддържа кооперация. И им личи. В кооперацията трябва да се кооперираш. Да работиш заедно със съседите.Иначе не става.

24

Норге

преди 4 години

До коментар 22С разглобенв тесла точно толкова "кинти" ще изкараш, че ще избиеш на Муро нали се сещаш кое? А с мераците към "Анчо" по-кротичко, че Анчо може да се окаже лют и кисел :)))

23

Анонимен

преди 4 години

Съвсем нормално поведение за *** тесладжия. Ти му обясняваш "ръцете на волана", оня разбира, че може да спи в движение.

22

Анонимен

преди 4 години

Тесладжиите са с хайдушка природа.На тоя просто щях да му вдигна колата с паяка на колегата, да я закараме в някой "тих сервиз' и да я разглобим а после с кинтите щях да се компенсирам и за тока и щеше да остане за "парти' с приятели.А ако "Анчо" се върне да си търси тЕслата такъв бой щях да му хвърля че повече никога нямаше да кара кола.

21

ха

преди 4 години

Частната собсрвеност е зад огадата,няма как да е мправата между пътя и пешеходната алея!Фейк нюз!

20

хаха

преди 4 години

Нещо не ми се връзва.Ако колата на снимката в моравата е частна собственост,излиза че всеки пешеходец вървящ по пешеходната алея непрекъснато преминава през частни собствености,което за САЩ си е нещо необичайно.Бас държа,че статията си е пълна измислица на база снимка,която някой собствник на Тесла си е направил и изфукал във фейса как си я зарежда пред собствения си двор.

19

Анонимен

преди 4 години

Това безплатна ПР статия ли е?!? Мога ли и аз да изпратя весели истроии за моята фирма, да ги публикувате евентуално?!?

18

До 13

преди 4 години

Нещо не са ти ясни нещата и си измисляш некви филмчета. Обаждам се на полицията, те идват, правят снимки и проверка на колата и после викат паяка. Тва е, друго няма. Оня после да се оправя с тях, тва е моя собственост а не публичен паркинг. Ще си плати глоба за неправилно паркиране минимум 45 долара + за паяка още едно 150 долара и другия път ще мисли два пъти или три пъти :))

17

До 10

преди 4 години

Не вярвай много на поредиците на битиви. Тоя "богаташ" му е даден някой долар да говори глупости. Изкараха се много бг милионерите там а повечето нямат дим отзад...

16

иф

преди 4 години

Не разбрах, къде е разликата?1. Краде от дизела2....от тока, който сигУр, пак е на дизел ?

15

Анонимен

преди 4 години

Драсскачите отново говорят врели некипели. А Америка за влизане в чужда собственост автоматично те арестуват плюс юе му лепнат и обвинение за кражба (на тока). Не си мислете, че хората са толко проссти като вас и ви се връзват на клупостите ;)

14

Някой

преди 4 години

Добре дошли в истинския живот. Това са проблемите на всеки един шофьор. С тая разлика че теслата издържа 1000 километра на ток а дизеловите ви *** 150км за 50леа