36

Ами

преди 4 години

Те и без това не ни искат.

35

Анонимен

преди 4 години

ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА В НАТО.ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА В ЕС. ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ НИ ПОКАЗВАТ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ШЕНГЕН.УЖ САМО ЕДНА СТЕНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗМАЖЕ И ГОТОВО. ДА, АМА НЕ .

34

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Нема страшно ,поне ще ни приемат в Еврозоната ...ама след 10 години , когато ще изчезнала валута, а Марио Драги ще е в затвор

33

Анонимен

преди 4 години

Гербавите алчни крадци откраднаха бъдещето на децата ни!

32

Анонимен

преди 4 години

Как ще ви приемат в Шенген с обичта си към Окупатора от Москва. Това е болестно състояние

31

Анонимен

преди 4 години

Чуждите служби много добре знаят каква *** е България, хубаво е че ни държат в ЕС, иначе сме умряли.

30

Анонимен

преди 4 години

Триесет години минаха. От тоталитаризма. И в тия години нищо съществено не се промени. Вечната дружба с Москва си остана . Това ние Външната политика. Вътрешната е да работиш за партия и олигарх. Един паметник на окупатор няма кой да го взриви. Дори то лъскат от време на време.

29

Анонимен

преди 4 години

Как да няма на кого да се сърдим,правителството на Борисов изхарчи 2млр.лева за електронно правителство и киберсигурност с гуруто по всичко-Т.Дончев.Къде са парите след като резултата е видим?

28

сара

преди 4 години

За станалото няма на кого да се сърдим. Това е голям фал, голям резил, просто доказателство за това колко кухи *** сме. Сега и завинаги.

27

ДоЯпонец

преди 4 години

Абе тя диктатурата е въведена бе ронино мой скъп Ама сега и викат демокрация

26

Докога

преди 4 години

България никога Шенген ? никога ГЕРБ ? трябва и от Европейския съюз да ни извадят стига са крали

25

До Японеца 23

преди 4 години

Японец, съгласен съм с теб. Кажи само как да стане и кой ще го направи !

24

анонимен

преди 4 години

МНОГО ИМ СЕ ИСКАШЕ ШЕНГЕН ЩОТО ДАЛАВЕРАТА Е ОГРОМНА. В БАНКИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО ИМА 52 МЛР ЛЕВА КОИТО ЩЕ ПРИВАТИЗИРАТ С ЕВРОТО И ОТДЕЛНО ВАЛУТНИЯ БОРД. АБЕ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ЕДИН ЦИРК ЗА ПРЕД НАРОДА А ТЕ С МИЛИОНИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ. ХИТРЕЦИ ТОЗИ ПЪТ ХАКЕРА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. МАФИЯТА ЩЕ ГО ДУХА.

23

с Широките крачоли

преди 4 години

Местя

22

Японеца

преди 4 години

Крайно време е да въведем диктатура. Да се оправим с мафията. Да постегнем държавата. Да си починат хората от шашканиите.

21

Герини Кол

преди 4 години

Стига с този соц.Отдавна не сме там, а сме в ЕС.Защо всички членки вървят напред ,а ние дълбаем дъното?Стига с мантрата за тъпия соц.С това се избивате некадърността.След като сме в ЕС искам да живея като европеец, а не да ме е страх , ме заради некадърността на правителството данните са ми свободно в нета.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако си бише соца. И сме в РФ. като Беларус. Щяха да си ядат чумави пре с е та без до знаят. Да спят дълго и да работят бавно.

19

Анонимен

преди 4 години

Вече сам пенсионер с добра пенсия. Да се оправят младите и да се печат на бавен огън. Щом си обичат соца и Изтока да си живеят. Искат някой да ги освободи от руското присъствие в България. Такъв няма да има. Ще се печете на огъня бавничко , бавничко. Един паметник немогат да махнат.

18

Анонимен

преди 4 години

Докато върви дружбата с Москва. Шенген няма, точка.Всяка мъка на българите е радост за руснаците.

17

мнение

преди 4 години

Тя "вратата" за Шенген била ли е поне малко открехната, че сега се е затворила.Стига с тия фалшиви новини, ние да не пасем трева?!