8

Анонимен

преди 4 години

Герберите се събират в Гърция на събор. Харчат в Гърция държавните субсидии, държавните поръчки и еврофондовете.

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 1Тия "изкукали пенсионери" съградиха онази България, която вие вече 30 години разграбвате и още не може да я разграбите.А, вие "умните и красивите" какво изградихте ?Днешният ромски клозет, колония на Запада.

6

House M.D.

преди 4 години

Продават ли? Нима свършиха безплатните?Румката не е ли надпартиен?Другарката Пениснелия ще обясни ли защо имаше режим на тока 3:1 при луканката, а при суджука - не? Защо Гей Дмитриевич не изпълни обещанието си за напълно безплатен интернет достъп от улични терминали? Защо Блян Рибенов унищожи българската икономика? Откъде другарката Пениснелия намери пари, за да купи техноимпекса?

5

Анонимен

преди 4 години

И комунизма, и нацизма са забранени от закона или нас. Тогава защо едните имат право на манифестации, митинги, знаме на СССР, тениски със сърп и чук, и лика на Сталин, а другите нямат право да носят свастики и изображение на Хитлер? Някой може ли да обясни?

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Напред, другари, смело !Да браним нашето велико дело. Догодина ще се събираме на Бузлуджа като управляващи. Тая чума ГРОБ трябва да си ходи.

3

вечна дружба

преди 4 години

Важното е да има кебапчета!!!

2

Циник

преди 4 години

"На поляната се продава скара и напитки, магнити с лика на лидера на БСП Корнелия Нинова и с Паметника на Бузлуджа, както и чаши с образа на президента Румен Радев и на омбудсмана Мая Манолова."-----------Скоро ще трябва да има и механик за бързи ремонти на ролатори, и инвалидни колички... А скарата може да се захрани със" рециклирано свинско" родно производство...За кретащите не е опасно - заpaзата трудно прескачала от cвинe на овце

1

Анонимен

преди 4 години

Изкукали пенсионери слушат речи на милионери.