23

Полу-анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Това, дето не са написали в Библията датата и часа на идването на Божия Син е проблем. Жена ми ще почне да ме кара да изхвърлям *** по-често, че да не ни свари второто пришествие с пълна кофа.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22По прогнози при пълно стопяване на ледниците нивото ще се покачи със 70 метра - няма да са само холандците. И част от нашето крайбрежие ще отиде. Ще трябва да пренасяме хотелите и дюните.

21

Анонимен

преди 4 години

До До УдавнициЧовека има впредвид,че ако се покачи нивото на морското равнище ще го отнесат холандците!!!

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Да бе! Така се топи километри ледена покривка!

19

Анонимен

преди 4 години

BP разказаха играта на гълфстрийм. Топлото се движи по въздуха, на тласъци. Това е една от причините, редуване за горещи вълни от Африка, и сравнително хладни и дъждовни от Атлантика.

18

Шопо

преди 4 години

Нека се сгреят малко,бе...

17

До Удавници

преди 4 години

> Да му мислят холандците!Гренландия е датска. . .

16

HVAC

преди 4 години

Важното е бизнеса с климатици и хладилници да вържи, майната му на климата

15

Пепи

преди 4 години

В испания редовно термометрите показват над 41 градуса.Ама са сложени на слънце.Тоест информацията е невярна.

14

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП ОБЯВИ, ЧЕ ПАРИТЕ СА ПО ВАЖНИ И ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА КЛИМАТА!

13

Анонимен

преди 4 години

Говорителката на световната агенция направила ли сие труда да прочете поне последните глави от Библията. Ако беше ги прочела нямаше изобщо да е изненадана. Щеше да знае че това което се случва в световен мащаб хич нее случайно. Черно на бяло в Библията пише за последните дни. Там е написано че това което се случва е предизвестие за краят на света и идване на Божият Син. Но не е написан деня и часа. Ще бъде огромна изненада за такива като тази високоговорителка а й не само за нея.

12

ИСТИНАТА

преди 4 години

Глупости на търкалета и още по-заплеснати гл*пендери да им вярват! Нищо ново под слънцето, Земята навлиза в следваща фаза (най-вероятно от редовният ѝ цикъл) и скоро ще има смяна на полюсите. Преди да не мислите че в Египет е имало пустиня?! Било е гъста растителност и влажен климат. Много скоро на места по света климата ще се измени тотално и няма нищо изненадващо в това.

11

Sicht Punkt

преди 4 години

Земята загива все по-бързо! Никакъв метеорит или извънземни ще ни погубят. Ще измрем като мишки от собствената си глупост и тази на Тръмпона!

10

избирател

преди 4 години

Кога викаш Пете са тия рекорди в Париж и в Белгия ?!Щот съм по тия земи и вчера не бяха рекордите,а оня ден!За препечатването говоря,на статии.Поне датите гледайте де,плащат Ви за това все пак.

9

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Дерт ми е за тюлените и белите мечки.Може да се...изтеглят по леда към Канада и от там,пак по леда към Аляска.Чувал съм че в Аляска е най...студено и едва ли ще се затопли като в Европа;дедо Тръмп,няма да позволи.

8

Анонимен

преди 4 години

нерде гренландия нерде европа. а инак чичко гор нобеловия лауреат каза че амстердам е под вода целия и е изчезнал. стадиона на аякс е като аквариум, отвън е вода до козирката. не бъркайте замърсяването и ГМО с измислената промяна на климата дето беше затопляне преди това. това е новата измислена религия с която искат да ни върнат в средните векове на индоктринация и робство.

7

чудо голямо

преди 4 години

Някога в Гренландия хората са ходели боси на лов за мамути!И са расли черници!Сега изкривената земна ос отново се изправя,отчетени са 0,3 градуса!Друго е интересно,защо го пазят в тайна!?Сигурно защото "глобалното затопляне"с разните "въглеродни емисии" си е голяма далавера за някои!

6

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да сечете горите и дърветата,продължавайте да леете бетони.Застроявайте.Засаждайте ГМО култури,за да вдигате добивите.Бълвайте въглеродни емисии.Със сигурност ще излъжете природата и ще станете много богати.Ама друг път.Алчността ще затрие човечеството.Не планетата,човечеството.Планетата просто ще се отърси от нас

5

armenia pop

преди 4 години

Не само цялата *** идва насам, ами си мъкне и времето!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Постоплило се малко - гоуем праз значи... говорителки, оооонета, шаш, паника, идва Евро 7, Меркел даже трепери, джендърите настъпват, тълпи африканци прииждат...А къде в картинката са най-големите замърсители на света САЩ и Китай? Никъде. Бичат си печалбите и се смеят на европейците колко са залупени.