21

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, баварската партия CSU вече е подготвила нови данъци за спасяване на климата. Честито на избирателите!

20

Анонимен

преди 4 години

"По-озлобен човечец от българския нехранимайко"Ти май си от истинските пустинници, дето се въдят на хАрабския полуостров. Тичай да си гледаш кХамилете и престани да обиждаш българите.

19

Гаден Мрънкач

преди 4 години

Прасчо Докс, тая година е в България и лятото в общи линии е добре, е можеше да е още малко по-студено, все пак 36 градуса днес, са си африкански температури. Но, щом Прасчо Докс ние на гости, лисугерът Яурале сме го пратили на кермекците, дето искаха да ни европеизират;))) Е, г-да, всяко действие има съответното противодействие. Докъде стигнахте във "величието" си? Да се молите за урагани, бури, дъждове и вихрушки, хахахаха... Слава на Тангра!

18

възмутен

преди 4 години

Не дърпайте хит лер за мустака ще като се събуди само на хараби ше станете .....

17

до Пустиняк

преди 4 години

Това не са българи, бе. Всъщност българи са по паспорт, но са с руско самосъзнание, чудно ми е що ли вече не са се преместили в Русия. А, чакай малко, там ще гладуват, а тук имат свободата да хулят всички останали. Ето това било.

16

Пустиняк

преди 4 години

Не знам! По-озлобен човечец от българския нехранимайко няма и сред най-бедните народи. А най-уродливото е, че си мисли, че е християнин, когато всъщност е един повреден, съсипан от завист и омраза, ориенталски борсук! Ако четете бай *** и погледнете съвременния ганьовистанец ще видите, че няма никаква разлика в манталитета. Никаква. След 130 години, абсолютно същия подъл немит профан. Нищо чудно, че държавата на *** е на път да изчезне хей така. Само от пълна простащина.

15

Анонимен

преди 4 години

Ще изгорят като катедралата. Добре дошли скъпи бежанци.

14

Анонимен

преди 4 години

Германия не може един пожар да угаси тръгнали ЕС да оправят. ЕС заприлича на Чернобил под ботуша на Германия.

13

Анонимен

преди 4 години

Сега нека да плащат повече въглеродни емисии. Интересно, кой ги прибира парите от тези глоби и какво точно се прави с тях?

12

Анонимен

преди 4 години

Аляска и Сибир също горят.

11

Ванесса

преди 4 години

Добре де, на кой му пука за некви деби...ли ? Те като съсипаха цяла България на некой да му пукаше ? Че и продължават като вампири да смучат здрава кръв от донорите - през последните 30 години колко поколения здрави българи отидоха на запад ?

10

Анонимен

преди 4 години

Новите германци да отиват да помагат на пожарната. Поне не би трябвало да се страхуват от саждите.

9

Анонимен

преди 4 години

Путин сигурно нарочно е запалил тайгата само и само да развали сметките на зелените гейове.

8

Анонимен

преди 4 години

Русия пак ни обърка СО2 цертификатите с тези масирани пожари. Колко много дизели още трябва да забрани Меркел за компенсация на глбалното затопляне от 2С за 30г.

7

Анонимен

преди 4 години

Значи за 100 хектара 100 пожарникаря, а за 2 000 000 хектара колко са?

6

Анонимен

преди 4 години

Поправка 2 000 000 хектара гора изгаря в момента в Сибир в труднодостъпни райони.

5

Анонимен

преди 4 години

В Сибир оня ден горяха 800 000 хектара. Нещо да писахте за това? Сигурно още горят. Но за 1% от тази площ е много важно да се напише за страшната, ужасната и напоносимата жега във Франция. Взмете и се скрийте джурналистите продажни!

4

Циник до 3

преди 4 години

Когато "швабите" на генерал Ромел... Имам снимки и гиф - как пържат яйца на бронята на танка са били в Африка... Дедо ти е гонил овцете по баирите

3

Анонимен

преди 4 години

Ами швабите да дойдат тук в Бахрейн 55 градуса на дебела сянка. Ще измрът за един ден. Няма един да оцелее. Тази температура е от май до ноември 7 месеца без капка дъжд а само прашни пясъчни бури. За влажноста на въздуха няма да ви казвам нищо само 90 % влажност.

2

Анонимен

преди 4 години

За 5 дни жега се назрахте и Швабия изгоря та се невидя. А прогнозата за следващите 10 дни е между 15 и 22 С. Това че един циклон над океана изтласка горещ въздух от Сахара, не означава че глобалната температура се е променила за 5 дни. Ама се назрахте с пропагандата.