12

Анонимен

преди 4 години

до 12 Да, Гелосания е за 1000 времена най- великия...да та *** у мадридския смотттаняк пристрастен. Има поне 5 човека по- велики от на бат Хари булката....Меси, Роналдиньо, Роналдо Феномена, Марадона, Гаринча....

11

Анонимен

преди 4 години

До 8Ти си невменяем. Гледай балет по добре. Роналдо е носител на 5 златни точки, титли с 3 отбота, европейски шампион с Португалия. Може би най великия играч за всички времена и продължава да прави рекорди. Да го сравниш с онова мекотело Неймар беше смешно.

10

бай селтак

преди 4 години

10 лв давам кючека да продължава,лайф из лайф всеки ден прави пачки нощ и ден

9

Анонимен

преди 4 години

от 8 Тези двамата ги обичаше целият свят, даже и съперниците им и публиката на чужди стадиони- затова ги посрещаха с възгласи и аплодисменти! Те са друга история.

8

Анонимен

преди 4 години

до 5 Ти говориш за Неймар, ами Роналдо Гела за к'во мислиш отиде от Манчестър в Реал и след това в Ювентус? Затова хората ще обичат хора като Меси, Малдини, Гигс, Тоти...а не тия златотърсачески пеперуди от цвят на цвят дето прехвърчат. Луиш Фиго беше идол в Барса и си продаде душата на Реал и когато Реал М, гостуваше на Ноу Камп цялата публика го освиркваше при всяко докосване, а някои даже го целеха с телефони на тъч линията. Толкова го бяха намразили.Иначе Роналдиньо и Феномена са гении!

7

Анонимен

преди 4 години

Има, Ботев Враца, с Божигол ще направят ударен дует, и двамата са на едно ниво ще е много интересно.

6

Анонимен

преди 4 години

И на Герена да отиде щом Петър Хубчев е треньор няма да успее .

5

Анонимен

преди 4 години

Барса ако върнат онуии меркянтилно южноамериканче симулант.. Ще ми паднат в очите. Направиха го човек, сложиха го ей така за ден да играе величия като Меси и компания... И накрая тоя си замина да вземеш някой милион повече. Това е жалко човешко падение. Барса ако го върне... Ще отиде срещу собствената си философия за футбол и хора.Такива хора нямат място във футбола

4

Бай ой

преди 4 години

Киро Гела ке го цуне

3

Нане

преди 4 години

Ко, ко станало...Той отиде у уефалоната да вземе Кеш, пък Ливърпул го прецакаха... А Клоп дълго време го навиваше да остане... И може би и с него в отбора, щеше да стане и шампион на Англия...Не всичко е пари в тоз живот!

2

Жоро

преди 4 години

яко се прецакаха с тва менте дето не струваше и половина от това, което дадоха за него...поне да го пускаха да играе на неговата си позиция, а не да го забиват на крилото...та той сигурно е най-бавния играч на Барса :-)

1

Анонимен

преди 4 години

Не. Ливърпуслки шлагер. Отиде там за пари и нищо не спечели. Ако беше верен на клуба си сега щеше да е с ШЛ. Такива като него и Неймар трябва да бъдат изгонени от футбола