23

Анонимен

преди 4 години

Аха,баща й й е набор.

22

--

преди 4 години

Ако бащата на Хайзе е роден точно след края на Първата световна, тя няма да е на 100. Може би за нея става въпрос, м? За превод трябва и малко контекст да се хване...

21

нормален десен

преди 4 години

Статията е показателна. Контингентът на зелено-червените необолшевики е празноглави младежи без житейски опит и отдавна изкуфели старчета без връзка с реалността. Обичат да си дърдорят за права на нелегални имигранти, *** и климатични промени, а всеки техен опонент бива заклеймен като "расист". Ако тези някога вземат властта, което не е чак толкова невероятно, всички нормални хора ще ни вкарат по лагери, както направиха едно време идеолозите им Ленин и Троцки.

20

зелената бабичка

преди 4 години

Аз съм на 108 години. За това ще ви вдигнем възрастта за пенсия на всички до 99 години със 60 години стаж по специалността. Да видите къде зимуват бедните.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Да не говорим,че от десетилетия не е имало толкова хладно лято."Първо, не е вярно. Второ, и да беше, България не е центърът на света. Никой не е казал, че навсякъде температурите ще се повишават. Северните райони по редица причини са по-силно засегнати. Както виждаме, и в Централна Европа имат проблеми.

18

АЗ76

преди 4 години

нашия харесва германско говорящи баби. :)

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16От 20 години слушам как щели да се разтопят ледовете на Северният полюс ,пък още са си там.Щели да потънат островите в Индийският и Тихият океан,а пък никой не е потънал.Белите мечки щели да изчезнат,пък броят им се е увеличил с 30 процента за последните 10 години.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Пълни глупости.В миналото е имало много по-топли периоди отсега и животът е процъфтявал.В Северна Англия са отглеждали лози,Гренландия е наречена"Зелената страна".Да не говорим,че от десетилетия не е имало толкова хладно лято.Аз живея в Пловдив и винаги юли месец е адска жега.Тази година температурите са си съвсем поносими.

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВие тези работи не ги разбирате за разлика от бабата. Тези температурни рекорди не ги отбелязват за Гинес. Повишаването на средните температури и максималните стойности дори и с 2-3 градуса е реална опасност за средата на живот, с която сме свикнали.

14

Анонимен

преди 4 години

Поредната затоплистка лимонка.Искала да отвори басейн на открито.Заради два-три дни над 30 градуса ли?Затоплистите ореваха света за един ден с високи температури през лятото,а пропускат 30 такива с ниски.Ето другата събота максималната температура в Берлин ще е 22 градуса.В началото на август.Това ли е глобалното затопляне?

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сто годишна ?! Перфектно ! Тази ще е наследницата на Меркел !

12

Ужс!

преди 4 години

Червена бабичка. Нищо ново за нас, но екзотика в Германия. Скоро ще им мине на германците интересът към тая порода.

11

А сега сериозно

преди 4 години

"не щото на 100 години се включила в политиката, а защото е заЕла правилната страна."

10

А сега сериозно

преди 4 години

Голема работа е тая, ама не щото 100 години се включила в политиката, а защото е зашла правилната страна. Иначе всички медии щяха да я осмиват и подиграват и АНТИФА да я пребият до смърт.Същата работа е и с онова болно момиче Грета.

9

Истината

преди 4 години

Ами това са германците от едно време. С несломим характер. Затова няколко века Франция и Англия са се борили против евентуалното обединение на Германия. След ПСВ им налагат непосилни санкции, а след ВСВ дори е имало план за физическото им изтребление(Моргентау). Чърчил казва "Това няма да е война против Хитлер, а против германския народ." Впоследствие враговете откриха начин как да пречупят духа на немците - чрез промиване на мозъци. Тези като бабата по-горе са огромна рядкост.

8

Анонимен

преди 4 години

И нашите политици трябва да взимат пример от бабката. Да чакат да станат на 100 и тогава да се кандидатират. До кога ще ги чакаме да гушнат букета?

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН"НЕРЕДНО ХОРА НАД 90 ГОДИНИ ДА СА В ПОЛИТИКАТА"И защо пък да не е редно? Тогава не трябва и да гласуват. Ако могат да избират, трябва да имат правото да бъдат избирани. Така стоят нещата.

6

васил

преди 4 години

Ако баща и е роден след Първата световна/1919/ тазе трябва да е на максимум 80 години ????

5

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Инфантилни мозъци и такива със Старческа Деменция управляват Эссср! Титаник потъва британските плъхове вече се разбягаха!!

4

Анонимен

преди 4 години

ахахаха, тази социалистическа боза я четох вчера в друг сайт. Жалка пропагандичка пт НПО центъра. Бълвоч!!!