83

сава

преди 4 години

До ами..и сърбите

82

Shark

преди 4 години

А гърците изтрепаха ли си свинете? Съсипаха ли си животновъдството??

81

Анонимен

преди 4 години

Без салам на почивка не може, крийте ги в подкалниците и при резервната гума, може да набутате 1-2 под таблото, оставете няколко на видно място, да ви ги конфискуват и да не търсят повече, но без салам не тръгвайте.

80

За кромид лук

преди 4 години

Нищо не са на казали, така че аз си го нося

79

Заглавие

преди 4 години

И филе от елен ли не може, и салам от теле?Рупай камъни по Гърцките плажове, като не харесваш наШто море/прасе.Има обосновка, хубава почивка

78

Анонимен

преди 4 години

Ало събудете се, това да не 1985г. със салами на море. Елате в Тасос да видете - заведенията се пукат по шевовете, българи колкото искаш а аз един салам не виждам.*** статия, пропаганда или и двете.

77

Waffen SS

преди 4 години

Ама кой миСерник ще тръгне на почивка в чужбина и ще повлече един багажник манджа.Та там хората да не гладуват?

76

Анонимен

преди 4 години

20 eyro v tzoba ,palen bagaznik s lykanka i se praviat na tyristi...ganioftsi

75

ЛИЗА МИШПЕКА

преди 4 години

Жалко, няма да ходя в Гърция.

74

Анонимен

преди 4 години

Салам се носи зз друго веее, шпееек.

73

Анонимен

преди 4 години

бсп трябва да се саморазпусне. най-добре на Бузлуджа.

72

Ташунко Сапа

преди 4 години

Толкова много се ус.ра тази държава като държавност, като институции, като управлиние, че даже свинарник изглежда по-добреот герберската територия.

71

БГ

преди 4 години

Че те на почвка в Гърция с храна ли си ходят

70

ЕлКа Миньова

преди 4 години

Че защо трябва да мъкнем хран.продукти от тук - та в Гърция много от продуктите са по-евтини , а за качеството да не говорим - доста по-добро е !Ама не се учудвам - Гaньо си е Гaньо .Е , в ресторантите и особено в таверните ,ти режат главата от кръста , ама всяко удоволствие се заплаща !

69

Профан

преди 4 години

Айдее, затварям дискусията. Извод- софийските шмекери да си ходят на Кавала, на слънчака пияните ингилизи, а останалото за нас нормалните, все пак 350 км плажна ивица си имаме. И ще си ходим и със салами и със кашкавали. Точка. Айде отивайте да си мийте кракъта о нито гък.

68

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 71Когато човек не разполага с логични аргументи, прибягва до такъв изказ, какъвто е вашият, уважаеми Сър. Благодаря за оценката Ви. И аз много Ви обичам и ще пазя спомена от вашия префинен "коментар" в сърцето си до сетния си ден. Благодаря Ви, че Ви има, Сър!

67

ами

преди 4 години

Как пък гърците нищо не ги хвана,ама никаква чума,ни по овци ни по ***.............ами те,гърците да не са прости като нас.......

66

Невъзвращенец

преди 4 години

Тези които обиждат на *** явно не са си подавали клюна навън, инак щяха да знаят, че т.нар градска култура се състои от почти нищо не можещи бачкатори, маргинали, хора пикаещи и ч.укащи се по улиците, каращи с мотопеди в насрещното, дрогери, хора скъсали връзката с природата, интересуващи се само от селфита и плюскане. За тези индивиди са създадени инклузивите и бараките в Кавала.

65

иван

преди 4 години

Ужас... какво ще ядат сега баровците на почивка в Гърция ? Ще трябва да си поръчват ? малиии, май вече няма да е толкова евтина Гърция...дано да не забранят и пиене да се носи че ще стане страшно :D :D

64

Анонимен

преди 4 години

До Пян_Гъ 66Класата в Бг е ЕДНА !!Всички сте *** ***.