8

Анонимен

преди 4 години

Само не мога да разбера защо трябва да бъдат унищожени толкова много прасета!?Не вярвам всичките 60 000 прасета да са заразени!А и нали казват ,че при варена на висока температура заразеното месо не е опасно за консумация от човека!

7

Активист на БКП

преди 4 години

Геноцидът продължава ! Кои ли са следващите животинки...

6

Анонимен

преди 4 години

Всичкото прасе на котлети и на замразено да седи, така съветва д-р Радева .

5

Анонимен

преди 4 години

А гуцките у парламенто кога ще ги натръшкат, че при тях чумата отдавна се е развихрила?

4

Винпром

преди 4 години

Който има останала стара ракия да я изпива, че току виж обявили и чума по ракията! Малко е жежко, ама не бива ракията зян да стане!

3

Анонимен

преди 4 години

А защо не пратите ветеринари по селата и да се убиват само болните прасета Дайте да убием и себе си щото можем да се заразим и ние с Ебола от Африка и да заразим цяла Европа. Намерете ваксини против чyмата. Нищо няма да убиваме свършете си работата.

2

бай Тъпчо

преди 4 години

На дядо гуцито бе, кога гледах свинета и моите тъй си мушиха дзурлите между таргите бе.Като са наредят едно до друго и грухкат тихичко и чакат да ги чешеш по гърба, та са и нагаждат даже.Тъкмо са бехме взели с жената и турила пералнята да пере до *** и вика-Мъжо бе, де да включа щепсела бе, къде са ви тука контактите, пък аз и викам-ами виж ги тука тия трите между таргите ***, и тя взе та го мушна на едното в дзурлата и онуй като са разквича, та тя тогаз са усети-хич не разбира от техника бе

1

Анонимен

преди 4 години

Първо извикайте Нинова и Фатмаака да се снимат с тях.