28

SILANCE

преди 4 години

До АстрономНаправо за всички галактики на Млекния път ...

27

Анонимен

преди 4 години

" черна дупка"! Това ми навява едни такива мисли

26

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен25благодаря за подкрепата!..Нали точно това твърдя и аз:-Нютон описва ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ,а евреина си съчинява някаква "теория",и понеже е евреин,всички му ръкопляскат и се трудят упорито да напипат нещо,което да "подкрепи" измишльотината..Като оня другия евреин с теорията за комунизма....Или австрийския евреин с теорията му за "арийската раса",потопила в кръв цяла Европа..ВСИЧКО,ДОШЛО ОТ ЕВРЕИТЕ, Е ВРЕДНО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До ПросотоПостулатите на Нютон са РЕАЛНИ и доказуеми,а измишльотините на евреина са изсмукани от пръстите му!!!!Ами затова едното са ЗАКОНИ, а другото е ТЕОРИЯ бе!Никой не твърди, че ОТО е природен закон.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Космически кораб да се построял...Боже господи.

23

Анонимен

преди 4 години

Анщайн и Нютон са твърде далеч и необразовани в аспект черни дупки, за това учените да вземат да си сглобят един свестен космически кораб, а не да ми ръсят теории за относителността - ЗАКРИВАЙ...

22

До 19 истина

преди 4 години

Защо пишеш глупости бе пyдeл ? Айнщайн никога не е бил слаб по математика, а даже напротив ! Айнщайн се е считал за абсолютно продиджи по математика и това му е бил един от любимите предмети. С IQ от 160 и максимални оценки по всеки предмет Айнщайн е бил много над критериите за училищата !

21

ПроСоТо

преди 4 години

Постулатите на Нютон са РЕАЛНИ и доказуеми,а измишльотините на евреина са изсмукани от пръстите му!!!!..За това цялата "научна общност" се чуди как да ПРИГОДИ наблюдения,които НЕ са й ясни,към "Теорията"на евреина..

20

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен8Ти слагаш Нютон и Айнещайне "в един кюп",обаче грешиш!..ВСЕКИ може да провери постулатите на Нютон!..Достатъчно е да седне под ябълката..От друга страна НИКОЙ НЕ може да достигне скоростта на светлината и така,в невъзможността си да я превиши,да каже:-"Да,прав е Айнщайн,скоростта на светлината е лимита"НИКОЙ не може да "докосне" и да изследва "черна дупка",за да каже:-"Да,експеримента потвърди"Никой НЕ може да се впусне в "Червячна дупка",и като се върне,да каже:-"Да аз бе

19

истина

преди 4 години

Най-интересното е че Айнщайн е бил слаб ученик особено по математика едва е хващал 3-ка и изведнъж му проблясква ,,Теорията на относителността" как става това не знам.Все едно /някой/ му е вкарал цялата информация за космоса и звездите и го е ползвал като проводник на знания.Няма как да си слаб по математика и изведнъж да започнеш да твориш теории свързани с изчисления от висшата математика с интеграли и диференциали!

18

Анонимен

преди 4 години

Мъск каза, че за някакви си 16-17 милиарда ще отиде да я снима тая дупка, но първо трябва да посети тоалетната за да позиционера камерите...

17

Кармен Младенова

преди 4 години

Доказано е с документи: Ейнщайн е крадец на чужди научни трудове!!!

16

до "Мен"

преди 4 години

"Нормалните" всички без *** и гениите.

15

Мен

преди 4 години

Какво общо има научна статия с политиката? И какво ще рече " нормални хора"? Тия където им харесва да четат такива неща и се интересуват от това "ненормални" ли са? Защото аз се имам за нормална харесвам такива статии.

14

Анонимен

преди 4 години

Егати коментарите :) напълно сте изпуснали коня бе :)

13

до 1

преди 4 години

Това е номера на "медиите" - за нормалните хора нищо. Или чалга, или "черни дупки".

12

Астроном

преди 4 години

Черната дупка са *** и Ку рнела,поглъщат всичко,светлината около тях е Бойко,който дарява щастие и енергия на цялата галактика

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Поне да имаше...магистрала до там,че да...набримча кемпера,за да...видя какво става.Дано Бокича се...сети,да я построи.

10

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

То не знаем има ли чума или няма в задния ни двор, камоли какво стана на 26 000 светлинни години.

9

до 9

преди 4 години

да ама вместо да се занимават с наука те дават пари за оръжия да водят войни нали това си е в човешката природа