13

+

преди 4 години

най-важното за един туристе да види само хубавите неща !!!! и да си каже : неповторимо е !

12

12,

преди 4 години

Не знам какво имаш предвид, бананов земеделец, с това, че "скоро и тук ще е като Виетнам".Искаш да кажеш, че ще се пооправи положението? Че ще станем по-чисти и че туризмът ще потръгне, след като премахнем купищата бетони по плажните ни ивици и планините? Ако е така - добре, дано да стане!

11

бананов земеделец

преди 4 години

Спокойно. Скоро и тук ще е като Виетнам. Още малко работа се иска.

10

привет от Германия

преди 4 години

Най-голямото чудо е ,че средната им заплата е 20 долара !

9

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че "храм" на виетнамски е "темпъл".Защо не пише нищо за децата, които плуват с легени по Меконг и призовават туристите с викове "уандала"?/"Уандала" е начинът, по който повечето виетнамци произнасят "one dollar", т.е. "един долар"./

8

Анонимен

преди 4 години

Абе, щом има хора, които се навиват да дават по няколко хиляди за да гледат "екзотиката" на миризливата Индия, където 80% от населението се изхождат на улицата, то хората с излишни пари нека да ходят във Виетнам, Камбоджа и къде ли не. Аз знам, че човек е най-щастлив сред приятелите и любимите хора, а за другите не знам.

7

Анонимен

преди 4 години

Много интересно, хубава природа и приятни места за разходка.

6

Анонимен

преди 4 години

Природата на Виетнам е екзотична, както и храната (меко казано), и множеството "екзотични болести" в добавка!!!-)))))Тъй, че който реши да пътува до Виетнам нека си направи всички Имунизации и добра здравна застраховка!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Виетнам е чудесно място за почивка и затова туризма им се развива с бързи темпове!Морският им бряг е над 3000км.има какво да се види.Голямият залив Ха Лонг има над 2500 острова,залива е вписан в ЮНЕСКО.По виетнамското крайбрежие може да се видят плажни ивици достигащи до 10км. ,около които няма бетон ,както в БГ!По курортите им освен китайци може да се видят и японци ,европейци,японци и др.

4

Анонимен

преди 4 години

До 1 Природата е с невероятни способности за въстановяване.Там където американците хвърляха *** и всичко живо на земята изгаряше в момента са гъсти бамбукови гори и ливади!Иначе най-голямото виетнамско чудо е изгонването от Виетнам на уж най-силната армия на света!

3

Препатил

преди 4 години

Със сигурност има много по-приятни места, където хората да си изхарчат парите. Виетнам е мръсотия и депресия. По улиците е смрад от безбройните мотопеди. Човек трудно може да намери някоя гледка, която да си струва да снима. Няколко месеца след посещението ни мориха алергии, които преди не бяхме имали. Е, храната е хубава. Като цяло, не си струва.

2

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЯ ИЗУМРУДЕНИ ВОДИ БЕ ХАХАХАХАХА

1

Анонимен

преди 4 години

Какви "изумрудени води"? Цялата природа на Виетнам бе унищожена от американските варвари при тяхната агресия над Виетнам когато пръскаха със самолети всякакви отрови.