13

Анонимен

преди 4 години

Дано да изплуват. Ама не ми се вярва. Всички пионери в даденс област потъват.

12

Анонимен

преди 4 години

Не сравнявайте тесла с Uber ... Амазон и ПейПал също умираха. Ама са си живи и здрави.

11

Анонимен

преди 4 години

Тесла ще успее ако напрви като форд на времето евтино и бързо

10

Анонимен

преди 4 години

Тесла съществува от 10 години и е на загуба през цялото време. Ще фалира със сигурност. Това е балон, все още се надува, да видим кога ще се спука. Също и Юбер и подобните му спадат към същия балон. Оперират на огромна загуба, продават безумни обещания на инвеститори, които инвестират с виртуални пари взети назаем при нилеви лихви. Точно както дотком балона, ако някой все още го помни.

9

До 8

преди 4 години

Амазон винаги е бил на печалба...чети..никоя фирма не може с години да е на загуба и да оцелее...освен ако не получава субсидии...Амазон е офшорна компания и голяма част от печалбите се крият и не се плащат данъци...намерил кого да два за пример

8

Анонимен

преди 4 години

Всичко върви добре. Загубите в сравнение с първото тримесечие са намалели почти наполовина. Само у нас хората си мислят, че може да се забогатее от раз, с един голям удар. Истината е, че трябва яко бачкане. Резултатите ще дойдат рано или късно.

7

Анонимен

преди 4 години

Загубите намалят, продажбите се увеличават, цената на прозводството намаля, скоро се отваря НОВА фабрика, която ще смъкне разходите ДРАСТИЧНО и се отваря към пазар с огромен потенциал (Китай). Ако Тесла, беше решила, че ще се бори за момента печалба, поставяйки бъдещото развитие под риск, щеше да продава още Roadster-а отпреди 10 години и да струва стотици милиони, а не милиарди ... Amazon, колко години не беше на печалба? Къде са днес?

6

Анонимен

преди 4 години

Постоянно се дават за пример успешни западни бизнесмени, които успяват бързо да създадат нещо, което държавите не успяват с години. Да но с чии пари? В началото с публични - т.е. инвеститорни, а в последствие с вашите при фалит. Интересно, че при фалит те все още си подържат стандарт на живот поне колкото на човек от средната класа. И в България все се дават за пример разни бизнесмени, които ако държавата не им опростява дългове ще са фалирали отдавна, но те са все "по-иновативни".

5

Анонимен

преди 4 години

Доколкото съм чувал, проблемите на Тесла идват от хаотичния мениджмънт и от трудностите в производство на батериите.Това е ранен индикатор за проблемиъе, които макат и останалите ороизводители на електрички след другата година, когато се канят да пуснат много ел. модели.Ресурсите, необходими за производството на батерии са много ограничени и редки, и това ше доведе до невъзможност да се намаляват цените на тези коли.

4

Анонимен

преди 4 години

Всички модели на Тесла са премиум защото към момента нямат никаква реална конкуренция. Нито един един друг производител не предлага електрически модел който дори да се доближава като параметри и екстри. Единствено Порше се очаква да пуснат модел през 2020 който се очаква да има параметри като на Тесла от 2012г.

3

от. гл. шеф

преди 4 години

до. българия. от гл. шеф на тайно разузнаване. сто години нашият румен крумов йорданов . гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10 сто години да пускате румен по враждата той няма дасе уплаши. защото румен го сменяме където и дае. също полицията дане вярва на съседите на румен и свойте. и полицията искала да вземе румен. по каква причина ще вземете румен. румен нищо нее направил.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Че какво му е премиума на модел 3 освен цената?Не трябваше ли точно модел 3 да е евтин и достъпен? Пък сега изведнъж го позиционират в премиум сегмента.Това ми звучи като руската хвалба, че в германия били продадени повече лади отколкото ферарита.

1

Анонимен

преди 4 години

Хаха губи, те строят огромна фабрика в Китай, първата в Китай изцяло собственост на чужда компания. Модел 3 е най-продаваната кола в премиум сегмента в Америка, разбирачите всичко го броят за загуби а то това са инвестиции. Амазон 10 години работи без печалба защото влагаше всичко в разрастване, сега вече парите валят и поглъща всичко.