17

House M.D.

преди 4 години

Другарят Тръмпов взе, както винаги, правилното решение! Пояснение: С връщането на смъртното наказание, Доналд Тръмп направи първата голяма крачка към изпълнението на основното си предизборно обещание "Да направим САЩ отново велики!"

16

Циник

преди 4 години

Ако изнасилят и убият нечие дете... се питам винаги - през какъв ли ад е минало.Дали майки, бащи, братя и сестри - ще проявят разбиране, че изверra който го е направил - само е искал да потуши животинския си закон?Достоевски - чобанино врачански - си го увий в станиол, и си го носи у вас!

15

ДС

преди 4 години

До ПустинякСамо да ти кажа че Швейцария са последната държава е Европа, която позволява на жените да гласуват, затова не ми ги хвали тия.

14

Браво!

преди 4 години

Досега Тръмп взима изключително точни и правилни решения! естествено-това н есе харесва на всякакви пропаднали "организации",защитаващи какво ли не! Смъртното наказание е вид наказания! И всякакви там либерално-хуманни организациики,заедно л гейчета и други изчадия не им харесва твърдата ръка ! Но така трябва! И Тръмп показва на света ,че МОЖЕ И ТРЯБВА! Да не би в Русия нещо да са станали хуманни-пак пращат за нищо в лагерите! А смъртното наказание трябва да се възстанови и у нас!

13

Анонимен

преди 4 години

Неговите политики са на път да вкарат държавата му в безизходнаситуация. Санкциите -- подкопаватдолара, ползващите суифт се отказвати минават на инстекс. На 20-тисептември 600 000 ще атакуватсекретната военна база Зона-51.Организират се по фейсбук.

12

Флин

преди 4 години

Ако беше мой президент щех да го цунем по перчема.Смъртната присъда на федерален принцип за гореизброените сатанински изчадия е нещо много хубаво,но Сената няма да го ратифицира със сигурност.

11

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави (като Япония и Китай) има смъртно наказание, в шитхол държавите от Третия Свят (като Мексико и Бразилия) има беззаконие и мизерия.

10

Циник до 9

преди 4 години

Колега, тук в Германия - афганистанец - изнасили, и уби по особено мъчителен начин (душил я половин час) студентка... дъщеря на известен лекар...Той реагира адекватно - като направи фондация за "въвеждане на бежанците в европейската култура"Има ги всякакви... ей го врачанския чобанин..Едно си знае - едно си бае

9

Анонимен

преди 4 години

"Demokratie"

8

по принцип

преди 4 години

В цивилизованите държави няма смъртни присъди!

7

ДДТ

преди 4 години

При всичките изпълнени смъртни присъди в САЩ от 1982 г. насам по-късно се установява,че 32 от осъдените са били невинни. Има начин някой престъпник да прокълне мига,в който се е родил и без смъртно наказание.

6

много интересно

преди 4 години

До Анонимен 1А ако на теб ти изнасилят малкото дете,ти за какво ще мислиш бе,сифон!?За баклава и програми за интеграция ли,едеот!?

5

Анонимен

преди 4 години

За президент са си избрали неподходящ човек.Изборни емоции, емоции и после ще му сърбатпопарата.

4

Пустиняк

преди 4 години

И още нещо важно за истеричните поддръжници на оранжевия! Това му действие може да влезе в учебниците по политология, като очевАден прозриращ пример за популизъм. Тромпета може да има интелигентност с IQ 73, но със сигурност има в екипа си и умни хора, които много добре знаят, че на практика федерална смъртна присъда би била неприложима и би струвала в пъти повече от доживотна. И сега щатските смъртни присъди много повече. Но го правят само за да задоволят низките блянове на избирателите си

3

Циник

преди 4 години

Хубаво е, че ние сме цивилизовани... Та Северинчо Надеждов Красимиров да продължава да обогатява напредналото ни общество.. И Жоро плъха да ни предлага вълнуващи преживявания - като обрани жилища.. и другото хубаво е, че малолетните ни роми в чужбина - могат необезпокоявани да "сеят" културата ни в "групови сеанси"Смъртни присъди - за същества изнасилили и убили деца... Колко нецивилизованоНие европейците сме богати - ще ги храним доживот, и ще им плащаме терапии

2

Един

преди 4 години

"Смъртното наказание е неморално и не работи" - Не е вярно. Единственият начин едно наказание да има превантивен характер, е ако е по-сурово от престъплението, за което е наложено. Иначе просто си играем на шикaлки и се оказваме в ситуацията разни утaйки да се разхождат с по 30 присъди.

1

Пустиняк

преди 4 години

Оранжевият да внимава, че държавна измяна също се наказва със смъртна присъда, а той вече в поне два случая извършва такава! Досието му набъбва.