8

Анонимен

преди 4 години

ПУСКАТ РАКЕТИ НЕПРЕКЪСНАТО КАТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ЛОШИТЕ ОТ ЮЖНА КОРЕЯ- ОБАЧЕ НЯКОЙ ДА ЧУ ЮЖНА КОРЕЯ ДА ИЗСТРЕЛВА РАКЕТИ- ТОА СВЕТ ОТКАЧИ.

7

Анонимен

преди 4 години

На 25 юни 1950 г. севернокорейските войски преминават в пълен състав тридесет и осмият паралел, разделящ корейския север от юга.Какъв Юг е нападнал Севера бе водкаджияя събудете се от тая кома вече ?

6

Анонимен

преди 4 години

До 5Хахахаххахаха ти да не си учил в СК чичио :) Я прочети пак, кой кого напада. Толкова ли сте не образование соц поколението? :( Ей така лъжат и децата в СК, как САЩ са ги нападнали, както и тоя лъже. Всеки може да прочете историята на Корейската война. "Войната започва с нападение над Юга от страна на Ким Ир Сен , който се надява по военен път да обедини Корея в една държава, управлявана в духа на комунистическата диктатура."

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Ами..... Корейската война възниква в резултат на нападение от страна на Южна Корея, провокирано от САЩ.

4

Анонимен

преди 4 години

Аман от диктаториии създаващи изкуствени врагове, за да оправдаят варварщинатаа си и неспазването на световните закони. ЮК кога ви е нападнала вас? ЮК е държава и може да прави, каквото си иска в нейните граници? ЮК може да тренира, говори, яде с когото си иска? Това е суверенна държава? И твоето време, ще дойде да ти сложат въжето глиган измислен.

3

Анонимен

преди 4 години

до Само САЩПалячо краварите нямат изградена противоракетна отбрана в случай на нападение от страна на СК. Имаше два филма на Discovery channel за ракетната програма на СК. Противоракетната отбрана е изцяло насочена към Русия и Китай. Тепърва изграждат за СК. И има реална опастност да пропуснат ракета на СК ако бъде изстреляна към сащ. Намери филмите изгледай ги, и тогава пиши глупости дали Севернокорейските ракети щели да бъдат прихванати на хиляди мили.

2

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

1

Само САЩ

преди 4 години

Смях в залата, но в САЩ им е добре защото винаги е добре да има ясно изразен враг, действа дисциплиниращо. Иначе тия ракети са независими, падат където си искат, САЩ ще ги прихванат на няколко хиляди мили от САЩ.