132

Анонимен

преди 4 години

До Глупост на търкалетаКаква е това управление, бе, какви са тия дър(жа)веняци-чиновници, каква е тая държава, дето все "прехвърля функциите си на гражданите?! За какво ни е тя, да и плащаме данъци, с които да си прави скъпите семинари,където да си обучава невежите служители на лицемерие и пързаляне на гражданите в нужда.че тая държава едни личние данни като не може да ни запази, нас и децата ни ли ще защити с 8-те натрапени ни ламарини, които я дойдат след "век", я не.

131

AZ

преди 4 години

ОЩЕ НЯМА!!! Тотален потрес!

130

дам...

преди 4 години

Имам някои въпроси1-Защо трябва да си давам тел.номер, като би могло да е известяване по имейл?2-Защо да не мога да проверя и на останалите от фамилията ми дали не са изтекли и техните данни?3-Защо изобщо се пусна това приложение след като от НАП казват че дори и да има теч в моите данни не е нужно да правя нищо, нито да си сменям документите?4-Защо все още няма нито един наказан от НАП за този гигански пробив в уж сигурността на личните данни?

129

колева

преди 4 години

Що за приложение, що за IT ?!?!?!?! - Вече близо час от заявката, а SMS още няма ----

128

Анонимен

преди 4 години

Много добро приложение! Иска телефонен номер, който да можете да съхраните и да го вържете към ЕГН-то ми. Ама аз даже не живея в България, а приложението даже не ми дава никаква възможност да сменя кода. Как да проверя?

127

Анонимен

преди 4 години

Сега и мобилният ми телефон искате да имате.

126

Анонимен

преди 4 години

Това приложение освен да разсее съмненията ни относно дали сме хакнати или не има ли друго приложение?

125

Ха-ха

преди 4 години

Това приложение е единственото нещо където НАП има категорично мнение. За пръв път на поставен въпрос отговарят еднозначно - с да или не. Де да можеха и законите и наредбите така да тълкуват

124

мушмул

преди 4 години

Притрябвали са им данните на българите голтаци. Все едно някой работи на действителен договор, 99% на минималната. Ще ви звъннат от НАСА като ви научат тел номер

123

Анонимен

преди 4 години

Сега и телефона да си дам, така ли? Айде не. Видях ви колко усърдно ми пазите данните. Вървете на ........... си, некадърници.

122

Нещо не разбрах

преди 4 години

До Анонимен 115 Естествено,че могаг да ти сътворят какви ли не мизерии,но никой не ти казва как да се измъкнеш.

121

Анонимен

преди 4 години

"С тази "справка" получават данни и за телефона ти,та към другите измами се прибавя и телефонния тероризъм."Махни другото, ами получават и данни за IP адреса на компютъра ти (или на домашния ти рутер, все тая).

120

Глупост на търкалета

преди 4 години

С тази "справка" получават данни и за телефона ти,та към другите измами се прибавя и телефонния тероризъм.

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140Въпроса е, че първо са хакнали бюрото по труда, но никой не споменава за това. А може даже и да не са разбрали големите специалисти на държавата какво е ставало там.

118

Анонимен

преди 4 години

"Който никога не са работели през живота си, и НИКОГА не са се записвали в бюрото по труда. Аз пиша за такива."Ние не сме Баба Ванга за да знаем за какви си имал предвид като пишеш. Ние гледаме КАКВО пишеш.

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138Който никога не са работели през живота си, и НИКОГА не са се записвали в бюрото по труда. Аз пиша за такива.

116

Анонимен

преди 4 години

Май първо са хакнали бюрото по труда, а след това с получените данни са хакнали и НАП.Хакнати са данни само на работещи или работели. На безработни няма хакнати данни.

115

Анонимен

преди 4 години

Мой познат пробва приложението на НАП и получи само отговор от сорта "ваши данни са изтекли". Не помня как точко го бяха направили изречението, но нещо от сорта. Никаква повече информация нямаше, ама какво точно е изтекло, ама декларации ли, данъци ли, доходи ли, имена, егн-та, адреси, ID-та на документи ли? Какво? После пробвах аз... И... АЗ НЕ ПОЛУЧИХ ОТГОВОР!

114

Анонимен

преди 4 години

И какво сега след като некадърниците в бълг. държавни институции- прехвалените *** около Борисов след като позволиха да ни изуят гащите пред цял свят сега ни носят белъо да се облечем...какъв е смисълът ?

113

Емигрантка

преди 4 години

Пълна бутафория е това приложение: Не е помислено за българите в чужбина които са засегнати от това източане. Освен това при подаване на жалба или трябва да имаш електронен подпис от България, за да изпратиш емайл. Или да пратиш писмо или факс и да се молиш да не ги загубят в България при получаването. И никой не говори за оставка на двете министерства: Финансово и МВР, а и цялото правителство трябва да се оттегли незабвано.