33

баба мара

преди 4 години

сега обвинения на родителите им никои няма право да тероризира хората с шумв люлин е същото до сутринта

32

До 1

преди 4 години

До полунощ е едно, до 6 сутринта друго.

31

Анонимен

преди 4 години

Пред блока в градинката всяка вечер ни тероризират такива "деца". Врясъци, алкохол и гандджа до сутринта, не можех да си приспя детето, понеже сме на първия етаж. Всеки ден виках полиция. Накрая мислех да нацепя пейките. Тва никъде по света го няма. Разпасана работа.

30

Анонимен

преди 4 години

"Оправдание за насилие над деца!!!!!"Това може да го каже само човек, който не е виждал 100кг анаболен *** на 14, тресящ се от стимулантите. Такова чудо е всичко друго освен "дете".

29

Totenkopf

преди 4 години

Трябва да му дадат медал.

28

Анонимен

преди 4 години

тъкмо се чудя, вие не сте ли стояли с приятели пред блока до след 22 ? какво били правили, на по 16-17 години дори до полунощ стояхме. Бяха други времена. Съседа ни е замервал с вода за да се разкараме...Ама не са слизали да ни бият. Сега до нас развалиха беседката, точно за да не се събират лапетиите от целият квартал, че сутрин не знаете какво се намира, от празни бутилки до спринцовки!

27

1

преди 4 години

Хайде сага-коменирате днешните деца. И ние преди 30 години бяхме същите събирахме се пред блока в Младост на приказки до полунощ, музика от касетофон и касети с презаписвана мнократно музика. А по темата-тоя стрелец, нападнал дете му пожелавам приятни изживявания с ро-ми-те в затвора. Пълен комплексар, вероятно е без семейство и деца, и това,че ее аутсайдер го е озлобило. Нищо-ромите ще го превъзпитат!

26

наглярщина

преди 4 години

Абе коментирате децата какви са. В нашия квартал преди 3-4 дни наглярче на около 55 паркира демонстративно на тротоар. След направена забележка отговаря "ще си паркирам където искам". Та не само децата, а и лица на 55 са си за превъзпитание.

25

SG

преди 4 години

Удрянето в главата е било доста крайно, но за изстрелите го подкрепям. Разбирам колко е избеснял, особено ако това се случва всяка вечер. За съжаление, дори полицията не се меси и не всява респект! В градинката под моя блок тия 14-15 годишни *** съсипаха детските площадки и пият и крещят до посред нощите. Къде са *** им родители и защо тия лапета са навън? Според мен човекът трябва да плати глоба за нанесени щети, а на родителите солени глоби, че чаветата им са навън по това време

24

Az

преди 4 години

То него, че ще го съдят е ясно. Обаче да вземат да друснат една глоба на родителите. Какви са тия непълнолетни след 22 часа сами по градинките?

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСЛЕД ОПРЕДЕЛЕН ЧАС ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ ТИХО- В МНОГО ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА Е ТАКА, ДАЖЕ ЗАБРАНИХА ПУШЕНЕТО НЕ САМО В РЕСТОРАНТИТЕ, НО И В ПАРКОВЕТЕ, А КОЙТО ИСКА ДА КРЕЩИ- ХЕЙ БАЛКАНА И ТОЙ Е ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО.НЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ КАТО СОЦИУМ СИ ДЪЛЖИМ УВАЖЕНИЕ- ДАЛИ Е ПРЕКАЛИЛ, ЩЕ РЕШИ СЪДА, ДАЛИ СА БИЛЕ ПРАВИ ДЕЦАТА- НЕ. ВСИЧКИ СМЕ СВИДЕТЕЛИ КАК ДЕЦА УБИВАТ ЗА ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА- ДА СИ СПОМНИМ ЗИМАТА И ТРИ ДЕЦА КОИТО ПРЕБИХА БЕЗДОМНИК ДО СМЪРТ И СНИМАХА ТОЯ ЗВЕРСКИ АКТ.

22

Анонимен

преди 4 години

Че да биеш дете по главата с пистолет не еок е ясно за всички. Но също така е ясно и че днешните деца са 99% тонални лекендроси, които са свикнали да не уважават абсолютно никого, включително родители, учители и непознати. Слагайте си децата в някакви удачни рамки и е слабо вероятно някой да ги бие. Освен *** разбира се. А за последното можете да поблагодарите на нашите некомпетентни и алчни за *** и евтин електорат управници.

21

факт

преди 4 години

Аз също стрелях 2 пъти с халостни патрони по едни пияни и дрогирани престъпници. Предупреждавах, че следващия път ще е с Берета-та, ама те не разбираха от дума и налитаха да се бият с хладно оръжие от типа на сгъваем нож и някаква къса желязна палка. За голяма радост, сега са на спокойно място, изядени от хищните риби в морето.

20

Анонимен

преди 4 години

лекувахме го така един лигльо дето си беше навил на пръста че като мама му е купила апартамент някъде, може да прави квото си иска... някои хора си мислеха че с приказки ще стане... става като насреща имаш човек, а не нещо дето само прилича на такъв, затова шамари :)

19

Анонимен

преди 4 години

До Ивате крушите не падат по-далеч от дървото, заслужават шамари първо "възрастните" после малката лигла така като гледам

18

Анонимен

преди 4 години

Какви ли са били тези 14-годишни душички, да се чуди човек. Сигурно като тези, които друсат на детската площадка до нас след 21ч вечер. То друсането *** дойди, ама поне да не си хвърляха иглите и другите билогични отпадъци в пясъчника. Или поне да не бяха потрошили люлките. Или поне да си имаха родители чат-пат да ги прибират вкъщи и да им оправят ***. Ех, мечти

17

анонимен

преди 4 години

До Болни мозьци"Сигорно" поне са грамотни

16

Ива

преди 4 години

До АБС Така е. Основният аргумент на едната тийнейджърка беше "Аз съм родена в този блок и баща ми е домоуправител. Нямаш право да ми правиш забележка!", а майка й просто се кикотеше от прозореца...

15

Болни мозьци

преди 4 години

Коментиращите не са в ред!Оправдание за насилие над деца!!!!!??????Сигорно са бездетни и повредени!

14

АБС

преди 4 години

До Ива : Тепърва ще се берат ядове с безумното обожествяване на подрастващите - разрешава им се абсолютно всичко. И като пораснат са напълно неуправляеми индивиди - примери, колкото щеш....