33

Алф

преди 4 години

Абе, Тошко от кога започна да разбираш и от авиация, защо всички се правите на Медии, стойте си в кокошарниците и стига сте крякали, петел яйца не снася дай му да се пъчи и кукурига...

32

Грипен

преди 4 години

Грипените щяха да додат по-бързо, да са 10 и на по-ниска цена. Има и друг европейски самолет, Юрофайтър. Кой ли вярва на професора

31

Патриот не от ВМРО

преди 4 години

Г-н Професор,там е работата,че ние не можем,и небива да си позволяваме тези скъпотийки,зада задоволим егото на някого си,и да сведем главички пред янките.

30

fermera

преди 4 години

През 2016г министър Николай Цонев каза че 3 самолета дежурят на стоянка, два трябва да са в резерв. Тези машини не може да се пипат за друго. Като прибавите и 1 в ремонт стават 6.Ще ни останат два за обучение.Интересно кой лъже.Аз мисля че е Тагарев.

29

Анонимен

преди 4 години

Според ТАСС Су-84 няма да разполага с ракети, а единствено с лазерно оръжие както за атака, така и за защита

28

Анонимен

преди 4 години

2025та на въоръжение влизат МиГ-41 скорост 4500км/ч и Су-84 стелт безпилотен изтребител от 6то поколение с възможност да лети в най-горните слоеве на атмосферата до 50 000м височина

27

Joko

преди 4 години

Тагарев рибата е още в морето... не слагай тигана на котлона.

26

Анонимен

преди 4 години

До тогава бат'бойку ща дежури с джипа.

25

Роб на влаЗта

преди 4 години

Комисионна се дава за свършена работа.Един взема парата ,друг комисионната и си отива а...ние плащаме .

24

Анонимен

преди 4 години

Пита се защо Турция иска F35 a ние Ф16 и те до 2024 ще са морално остаряли.Вкарахме *** на Европа като коли сега на Америка самолетите.

23

Анонимен

преди 4 години

Щели да се използват 40-50 години. Явно Бойко иска да се увековечи както бай Тошо с тежката промишленост. Видяхме какво стана.

22

Анонимен

преди 4 години

Добре де защо ни е тази армия.Отгоре отдолу на запад само НАТО.С кой ще се бием и от кого ще се пазим като никой не ни иска дори мигрантите бягат от тук.

21

Анонимен

преди 4 години

Първата двойка самолети очакваме към края на 2024г,останалите двойки по всяка вероятност след други 6год. и така до към ..2042г.Иначе американците искат парите предварително!

20

Анонимен

преди 4 години

4млрда лева за 8самолета!!!А,ще купуваме още 8 отново 4млрда!Обещано е на флота нови кораби,и там още 5-6млрда!А,иначе пари за лекари,мед.сестри няма,повечето пенсионери живеят с 250-300лв.!А,уж сме нямали ,пари да построим АЕЦ,,Белене"!

19

Анонимен

преди 4 години

До 10Светът не се върти около пенсионерите, но съм сигурен, че живееш в панелка или къща построена от същите тия пенсионери.

18

50419

преди 4 години

"Мечето Гого нарами пушката, беше призори,Докато слиза от катерушката, със огнени очи.Отчупи къшейче от питката и каза'мамо заминавам'.Къде бе мечо Гого? - На война ще се сражавам!Облече камуфлажа, накичи пагоните, записа се във стража и получи си патроните.В манерката си сипа сливова ракия домушaрка,и лицето плюшено, той изрисува с черна шарка."

17

ай сиктир

преди 4 години

"Този самолет ще бъде използван минимум 40-50 години" тоя луд ли е дотогава ще излезнат десето поколение самолети. Тия хвърчила, ако не се разпаднат дотогава ще стават евентуално за борба с градушките.

16

Анонимен

преди 4 години

2024 края първата двойка самолети? Ще го ползваме до 2060? Те до тогава самолетите няма да с гориво, а с електричество, при този бърз темп на развитие.

15

Анонимен

преди 4 години

Не ме разбирайте погрешно харесвам западната култура, технологии и свободата(е беше някога), но тези самолети са морално остарели за много пари, а ние сме бедна държава.

14

до 12

преди 4 години

айде успокой се, че от напъните ти да си оригинален нищо не излиза:)))))не струваш