60

Анонимен

преди 4 години

До 62 Брат ти тотално не си в час. Не пиши глупости.За бг да не говорим там няма база за сравнение, 1000години назад.

59

*

преди 4 години

Аз живея на британския остров от 12 години но все още не съм видял товарен влак да е на ток. Всичките им товарни машини са ДИЗЕЛОВИ иначе се смеят на Източна Европа и искат CO2 данък. Само да Chiltern Railways е влакова пътническа компания и е дизел 90% която влиза в централен Лондон и пътува към западна Англия. Фериботът от Довер до Кале изгаря 5 тона гориво(само) да се отдели от пристанището. Ама иначе се хилят като видят дизел в България.

58

Daylight

преди 4 години

На фона на глобалното затопляне. Искам някой да сметне по колко затоплят фаровете на колите, който светят и през деня. Предни, задни - сложи ги средно 150w. Поредната супер идиотщина на някой който си слага костюм и си мисли че е супер компетентен

57

Анонимен

преди 4 години

Много секта простотия, малко или никаква наука - това е слабото място на екоталибаните. Климата никога не е бил константна величина, винаги е имало и ще има промени! Ако тези климатолози искат да бъдат истински учени, да открият маханизъм за контрол на климата, а не да реват като женички в перманентен цикъл, как ни чакал апокалипсис и нищо не можело да се направи, освен да станем пещерни гей-вегани.

56

Анонимен

преди 4 години

Прочетете Библията и няма да се чудите какво и защо се случва.

55

Анонимен

преди 4 години

Голяма истерия, голям рев. Предпочитам климатични катаклизми пред социално-демографските.

54

женска хиена

преди 4 години

Запада да горят, цялото зло се изсипа от тях - чуми, грипове, джендъризми, олигофрении. Фейковите храни, фейковите новини от къде са ? От космоса ли ? Оня отгоре наблюдава, но не забравя.

53

Ж

преди 4 години

Късно е! *** и алчни държавници унищожиха всичко! Шоуто продължава, не сме стигнали колуминацията! А наздраве!

52

Анонимен

преди 4 години

Не е късно, но е невъзможно. Няма тук политици и алабала. Всеки един гражданин е виновен. Слушах дълги години хората да цъкат и да дават акъл... Но никой не слезе от колата, не спря да купува пластмасови опаковки, не спря да дуе климатика и печката, не спря да яде като прасе... Все 2ри е с наднормено тегло.Еми какви политици и рептили и глупсоти. Всеки един от вас е консуматор.

51

Точно така

преди 4 години

Стасявай тогава. Бон шанс

50

Анонимен

преди 4 години

До Точно такаАми като си учен, вземи и ти напиши нещо в Nature по въпроса. Иначе точно твоето е пропаганда. Както писах, е спорно, доколко слънчевата активност влияе върху климата. Противниците на антропогенното затопляне, използвайки цикличността в активността на Слънцето, са предсказвали захлаждане след 2010 - не са познали.

49

Точно така

преди 4 години

И аз съм учен и имам дори очи и мога да чета. И мразя пропагандата още от коомунистическо време.

48

Точно така

преди 4 години

Прочети първо за корелацията на температурата на земята и ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на цикъла на слънцето, който през послдното столетие все намалява от 13.5 до 10.5 г.Стига бълва пропаганда за минимума на петната.

47

степан

преди 4 години

По голямо замърсяване от това през втората световна няма и не е имало затопляне така ,че бабина ярена.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Като гледам, се случва - тези горещи вълни в Западна и Централна Европа, топенето на ледовете в Арктика. Та хората с право се притесняват. И както излиза от статията, датата вече е останала назад - 2000 година. А който иска да си заравя главата в пясъка - негова си работа.

45

Анонимен

преди 4 години

"Просто остани жив още 2-3 десетилетия"Това малко като комунизЪма - аха-аха и да се случи.И със "затоплянето" /хихи/ е така. Винаги е в бъдеще неопределено. Винаги преместват датата напред. Чисти религиозни фанатици.

44

Анонимен

преди 4 години

До Точно такаНе се вписва в "цикъла на слънцето", и това също е проблем. Сега е слънчев минимум, и ако влияеше, би трябвало да има захлаждане. Слънчевата активност вероятно влияе, но за това, в каква степен, има разногласия и сред учените.

43

Дддд

преди 4 години

Кога ще кажат по масовите медии, че най-замърсяващата индустрия е животновъдната? Кога ще извадят учебник по биология, където пише, че сме създадени да ядем месо и мляко? Няма такъв, ама в света на болните, деградирали, алчни, чревоугодници лицемери няма такива новини.

42

Точно така

преди 4 години

наблюдаваното неотдавна затопляне се вписва в естествен природен климатичен цикъл зависещ от продължителността на цикъла на слънцето.

41

68378

преди 4 години

Онова нефелното Грета Тунберг к'во каза по въпроса?