64

Реалист

преди 4 години

Хора, които не се чувстват на мястото си , значи напускат родината си и заминават там където се чувстват на мястото си и без напрежение и негативи започват работа, каквато е по ТЕХЕН СТИЛ .Има различни хора , с различни манталитети ...

63

Всичко изтече...

преди 4 години

Мозъците изтекоха много отдавна . После изтекоха професионалистите... после вишисти... бачкатори... нискоквалифицирани работници... изтекоха и тия дето им се живее на социални помощи ... НИЩО не остана за "изтичане" вече .

62

Анонимен

преди 4 години

Да българската реалност е трудна. Но не мога да съм на страната на бежанците отказали се от род и родина и отказали се от България. Реалността е такава именно благодарение на тях. За тези в тук все още предстои да се преборят за бъдещето.

61

Анонимен

преди 4 години

До ЦиникСнощи се върнах от екскурзия в Европа, нагледах се прегръщаши се и целуващи се мъже, на теб сигурно ти харесва защото си един от тях, стой си там и си се интегрирай в джендърски..те общества...

60

Анонимен

преди 4 години

До ЦиникСнощи се върнах от екскурзия в Европа, нагледах се прегръщаши се и целуващи се мъже, на теб сигурно ти харесва защото си един от тях, стой си там и си се интегрирай в джендърски..те общества...

59

IT

преди 4 години

Нормално е, тия на жълтите павета го направиха нормално или по-скоро направиха всичко ненормално.Като it взимам прилична заплата, подържам добър стандарт на живот но този стандарт е докато не изляза от офиса или от нас.Корупция, лъжи и убиства нон-стопне мислех да ходя никъде но положението става все по-зле в БГсега чакам дете и честно казано немога да си представя да го отглеждам в България.Ще бягаме и ниеБраво господа н.представителиоще 1 бг семейство изгонено от България

58

Анонимен

преди 4 години

Мозъци не изтичат вече - последното изречение го казва ясно:"Хърбърт Брюкър от Института за изследване на заетостта в Нюрнберг, Германия, разказва, че в различни сектори като строителството, поддръжката и хранително-вкусовата промишленост, без тези имигранти ще да има сериозни проблеми, защото германците не кандидатстват за такива позиции." - да се чете бачкатори им трябват

57

Фотев

преди 4 години

Та вие защо мислите че ни вкараха в ЕС нима българите да благоденстват ? Да но НЕ както казваше бай Петко Бочаров.Там сме да им слугуват нискоквалифицираните да им работят по строежите а другите да им чистят домовете и дебелите ***.Също така обират висококвалифицираните ни специалисти като ги залъгват с по добро заплащане.Великия полицай Никола Гешев е казал на нашите комунисти преди да си тръгне -обрах ви кадърните кадри и ви оставям кундурджиите да видите как се управлява страна с тях !!

56

Наблюдател

преди 4 години

Заплатите са си наред, това което отблъсква е ниското качество на живот, следствие на повсеместната корупция, особено в правната система. Гадните съдии ocиpaт България.

55

axaxax

преди 4 години

Нормално Европа е на 5 скорости. Толкова ми е ниска заплатата от реалната, че я вдигам с 20 - 30 % всеки път, като кандидатствам на нова работа през 8 - 9 месеца. Ако чакам някой да ми я вдигне в фирмата ще минат 3-4 години, защото макс я вдигат с по 5-10%.Работодателите само губят, защото са прости. Създават добри кадри и ги изпускат след година, защото са дребнави, алчни и много прости. Най-много мислят за 1-2 месеца напред в бъдещето, без ясна перспектива и плануване. Така че терминал 2

54

Анонимен

преди 4 години

Резултат: Големите градове в Германия стават като една балкано-ориенталска колония. Немските деца в детските градини и основните училища вече са малцинство.

53

нечел статията

преди 4 години

на боката отдавна му изтече мозъка

52

Циник

преди 4 години

На коментара ми - 20 сте сложили 12 минуса... А на коментара ми 29 (КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е СЪЩИЯ КАТО 20) сте сложили 28 лайка... Значи коментар 20 е верен!:-)

51

анон

преди 4 години

то па едно образование - фми селянчета. на западна европа и щатите ни им трябват нашенчетата за нищо, но като ги "вземе" формално на някоя синекурна длъжност, печели мача" за високотехнологичните проекти служебно. които високотехнологични проекти превръща в работни места за собствените си олигофренчета и така прави стандарт.

50

силата е в теб

преди 4 години

Остани в колонията, не им разваляй рахата.

49

привет от Германия

преди 4 години

Ами с трици маймуни не се ловят ! Аз за 2000 лв. тоалетни не искам да чистя в България ,а вие искате за тези пари да задържите хора с образование ?! Хората ,че бягат е ясно ,но не мога да ръзбера къде отиват ,в русия ли или в западна Европа и САЩ ?!

48

Анонимен

преди 4 години

Отдавна мотива за емиграция от България не е само финансов, а е най- вече беззаконието, корупцията, шуробаджанащината.Но в страната на тиквите е така и скоро няма да се промени.

47

славянин

преди 4 години

Бъдещето на западна(ла) Европа не е завидно и никакъв висок стандарт и високо БВП няма да и помогнат - арабизация, африканизация, ислямизация, джендеризация, топенето на ледовете ще потопи всички ниски крайбрежия под вода там, ще се редуват наводнения със суши - има предостатъчно пророчества от пророци от целия свят от средновековието до днес за това какво го чака атлантическия свят! Кармата му вече е презряла и разплатата е на прага на вратата му!

46

до До Анонимен38

преди 4 години

г-не , не живея в квартира , в собствено жилище съм .

45

Анонимен

преди 4 години

След няколко години в Лондон реших да се завърна! Не съжалявам и подканвам всички образовани българи да се приберат и заедно да направим България по-добро място за живеене. Тревата не е по-зелена от другата страна!