8

Анонимен

преди 4 години

Кое е не човешкото в питането,а именно как в болницата на един град в който живеят по малко от един процент от населението на България се случват повече от половината донорски ситуации в страната?

7

Анонимен

преди 4 години

А бе Вие,които поставяте тези НЕЧОВЕШКИ въпроси за лекарска мафия с донорството,КЪДЕ ви е УМА, че пропускате главната роля на близките и тяхното СЪГЛАСИЕ?И изобщо само столични ЕГОИСТИ ли драскат по темата,та не разбират ЧОВЕЩИНАТА на хората от провинцията!!! АБСОЛЮТНА ДЕГРАДАЦИЯ,нямам думи повече..

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо лично против Търновци още по малко против хората които са решили да направят това,но какво говори статистиката. В седем милионна България,МОБАЛ "Стефан Черкезов" в град Велико Търново които е с население между 65000-70000 човека от четири-пет години насам над половината донори в България идват точно от Там!

5

13

преди 4 години

КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ, НЕ ПИШЕТЕ- БЪБРЕЦИТЕ, са трансплантирани на двама българи, белият и черният дроб- НА ДВАМА ЧУЖДЕНЦИ, в БЪЛГАРИЯ НЯМА ЕКИП, обучен да трансплантира бял дроб

4

Анонимен

преди 4 години

Загубеняк си ти!Когато мисленето ти стигне нивото на търновци,ще разбереш защо се казваме Велико Търново и защо България е била хегемон под наше управление! Душичка нещастна, дано не стигнеш до донорство,не мисля че ставаш за дарител,да не говорим за получател...

3

Анонимен

преди 4 години

Не ми е ясно как в Търновската болница са най многото донори като бройка в България от години насам?Та крайно време да погледне какво става с тоя Бизнес със смъртта в тоя град!

2

ALFIETA

преди 4 години

До anonВ Александровска болница са трансплантирали бъбреците, а в Германия са изпратени други органи. Кое не е ясно???

1

anon

преди 4 години

Нищо не стана ясно. Уж в Александровска пък в Германия. Уволнете журналиста.