56

Анонимните

преди 4 години

Точно обратното, спад в строителството на нови жилищни сгради заради рецесията в която сме от 2018-та и свиването на пазара. Спад във вземането на кредити, заради недоверието на хората към банковите институции. 2020 ако Тръмп не бъде избран отново за президент, очаквайте най-големия му номер. Тръмп няма да си тръгне току така, удър срещи тихото поколение на Бъфет и най-големия трансфер на богатство към поколението на бумърите, чрез дирижирана криза в сектора. Бяхте предупредени!

55

Кюстендилски Ерген

преди 4 години

Търся софиянка за съвместно съжителство през зимните месеци.

54

Анонимен

преди 4 години

Брокерите на имоти трябва да се забранят. ***. Въобще навсяъде по веригата до купувача във всички сфери е пълно с паризити,които само лапат,и мошеничат.

53

Анонимен

преди 4 години

Че, то по-добре ипотека, отколкото да пълня "гушата" на някой наемател, който ще ми държи сметка в какво състояние е квартирата и обзавеждането му "трета ръка"!!!!

52

чудя се

преди 4 години

До пецата, ейй пецааа, ти брокер ли си или да

51

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

Скоро ще сме най-голямата фавела с източна Европа а може би вече сме.

50

Анонимен

преди 4 години

Търся си софиянка със собствено жилище.Не пия,не пуша, спортувам редовно и съм в перфектна форма за възрастта си-44 години.

49

До 51 пецата

преди 4 години

Не си наясно с нещата. Брокерите никога не казват, ако има скрити проблеми - бързат да си вземат комисионната и нищо друго не ги интересува. За да няма проблеми, човек си наема читав адвокат. Плаща си, но поне нещата ще са наред, а и не плаща толкова много, колкото на брокерите. В България брокерите стнаха много алчни - взимат пари и от двете страни на сделката, а в нормалните държави само продавача

48

пецата

преди 4 години

един мой приятел и той се направи на тарикат и си купи апартамент без брокер директно от собственика и се оказа че има скрит проблем който разбра след като взе нотариалния акт, сега ще чака между 20-30 г този проблем да се оправи , няма да кажа какъв е проблема за да се излъжите вие чок тарикатите

47

Мен

преди 4 години

Вече има доста голям спад в продажбите, но пък на пазара в следващите 2 години се очаква да излязат доста от големите проекти. Има огромно предлагане на апартаметни под наем на високи цени, които никой не наема.

46

Анонимен

преди 4 години

В България има около шест хиляди програмисти. Не знам колко от тях са в София. Други са хората с парите, ама ви пробутват програмистите.

45

Анонимен

преди 4 години

програмистите дето идват в София почнаха да си взимат апартаменти на ипотека и наемодателите ще увиснат.Други платежиспособни освен програмистите няма.

44

До 45

преди 4 години

В Бургас без проблем може да се купи апартамент и къща без брокер ... В София остава загадка как се постига това . Единствено от строител или ивеститор по се намира...

43

До 43

преди 4 години

Нека заплатите бъдат нетни ... С брутни и ипотека ...и сметки ...и деца ....ммм не можем да издрапаме от блатото ..

42

Анонимен

преди 4 години

Брокерите са нагли къpлежи, които се впиват в сделката без никой да ги е канил! Ползата от тях е нулева, да не кажа, че най-често донасят вреда.

41

До 42

преди 4 години

Аз знам само за една група без брокер . Във всички сайтове имотите в София минават през агенция . Как предлагаш да се търсят купувачи / продавачи ?

40

Анонимен

преди 4 години

За малък тристаен в Сф, ипотеката за 20 години е около 1500 лева на месец. Правете сметка какъв доход трябва да има семейството, за да плаща без особени усилия, защото 20 години са си бая време. Поне двойно повече. Значи и двамата трябва да работят на поне две хил брутни заплати, та след данъци да взимат по 1500 чисто. Очевидно средните заплати са доста под това ниво.

39

ДС

преди 4 години

В 21 век, векът на технологиите, използването на брокер е ПЪЛЕН АБСУРД. Всичко се продава и купува онлайн. Влизаш в нета гледаш снимките оговаряте среща и готово. Като ви е толкова акъла да ползвате брокери......

38

34 до 38

преди 4 години

Само констатирах ФАКТИТЕ. Не съм правил анализ на причините, поради които идвате в София. Всеки има право на избор.

37

ДС

преди 4 години

Платено.