48

ннн

преди 4 години

На мен ми е по интересно, как толкова години никой не искаше да инвестира в армията, изведнъж Управляващите си харесаха тези самолети и станаха непреклонни. Според мен има дивиденти - пари, власт и кой знае какво още.

47

wild horse

преди 4 години

Доказахме вековната си слава на нечий ***....

46

Анонимен

преди 4 години

До за Путину,Недей фърля такава добра примамка, че ***, ще нагълтат кукичката чак с макарата.

45

Анонимен

преди 4 години

банкянското комунистче пак ще си подреди изборите и има да прави още много поразиида даде господ да го споходят неволите на народа български дето ги предизвиква повече от 10 години

44

Асо се пика

преди 4 години

...."се доближаваме до нашия стратегически партньор". Радев, спомняш ли си за една стара китайска поговорка:Когато се наведеш леко и се хванеш за топките си и усетиш , че са повече от две....значи... врагът е близо. В този смисъл ли споменаваш израза стратегически партньор?

43

ай сиктир

преди 4 години

Най-гнусното нещо в днешно време са довчерашните комунисти и военни които пълзяха пред тогавашния голям брат, а сега са същите в краката на новия ни брат.

42

избирател

преди 4 години

Боже,защо всичкия си английски хумор изсипа в нашия парламент,Боже.....

41

Анонимен

преди 4 години

Не само ни ги дават на безсрамно високи цени, не само сме се съгласили клаузи от договора да се променят само от американците без да можем да кажем и гък, ами още не били произведени, щели да ни ги доставят едва след 4 години. Това чудо невиждано може да се случи само с български политици начело с Мутрата.

40

Чочо

преди 4 години

Доближаваме си газо до партньорите от САЩ

39

жабок

преди 4 години

"със закупуването на тези самолети се доближаваме до нашия стратегически партньор" - "с тая подкова ще заприличам /ще се доближа/ до вола" - казала жабата и си подала крака на ковача.....а за к`ъв х.. са ни тези самолети....и кого ще нападаме !?!?!?

38

бабата на тонката

преди 4 години

и аз сметам че разбирам от самулети и сметам упорита че най-убав е ф 16 блок 70 и можем да му вервам и да гласувам за него

37

Анонимен

преди 4 години

Явно и тоя ще намаже в офшорката от раздутата цена.

36

За Путину

преди 4 години

За 1,250млрд., щяхме да вземем 20-сет Су-35, с които не само щяхме да сме първи на Балканите, ами по военна мощ нямаше да отстъпваме дори на Германия!!Ама нашите тиквочи ще слушат САЩ, какви са САЩ? Китай е световна хегамон, а Русия е нейният гръб. Ние искаме да сме в Евразийският съюз, да смyчем малки жълти чушки и да сме пoдлoга на великата наша Русия. Защото ние сме закърмени с Калашник и така ще си умрем. Ние сме най - големите патриоти.

35

Анонимен

преди 4 години

Незнам къде ги четете тези глупости, но за Су-35 цената е над $85 милиона без въоръжението и даже руснаците не дръзват да го причислят към пето поколение. Отделно, че това е огромен самолет, какъвто никога не сменимали и съответно нямаме и един хангар, който може да го побере.

34

Анонимен

преди 4 години

Бг-политиците винаги са били мазни слуги на"големите"и никога не са отстоявали българският интерес,така беше преди със СССР,така е и сега със САЩ и ЕС!Тези милиарди биха пооправили българинът,ако имаше кой да помисли за него!Кой ще ни напада и с кого ще се бием,че даваме вагони с пари за самолети,нали светът се бори за МИР и РАЗОРЪЖАВАНЕ,ние ще се въоръжаваме срещу кого,нали НАТО ни пази,че и наеми не вземаме за базите?

33

Анонимен

преди 4 години

Не знам до какво се доближаваш , ама цената на бройка задминава тази на чисто нов Ф-35.

32

Айде стига тъпотии!

преди 4 години

Купуваме F-16, защото сме притиснати от САЩ и НАТО. От търговска гледна точка и военна такава купуването на 8 самолета за 1,16 милиарда е самоубийство, поради:- F-16 са четвърто поколение самолети- купуваме ги страшно скъпо и преоценено, понеже ни е ''първа'' покупка и не сме надеждни напук на 3-те бази на САЩ в България- конкурентните РУСКИ Су-35 са НАЙ-ДОБРИЯ ЗАЩИТЕН тип ПЕТО поколение самолет с над 150% по-добри характеристики от F-16. -Су-35 излиза около 67-75 милиона/парче с пакета

31

ей

преди 4 години

Откога и Русия е в конкурса за самолети?или само си чешете езика?

30

да беда

преди 4 години

Има още много да изядеш,за да се доближиш до сащ.Доходи и начин на живот имам предвид.

29

отегчен

преди 4 години

Абе, обир под прикритие на "оръжейна сделка", "концесия", "гарантирани" печалби, бази без пари, "мисия" в Афганистан, "демократичен" газ...