73

Анонимен

преди 4 години

До 80 : Аз като жена над 30 мога да те оборя - мъжете не желаят деца, а искат само да хойкат по ***. Щом стане дума за деца и изчезват.

72

До програмиста

преди 4 години

Пич, това че си програмист и имаш пари не означава нищо. Много от програмистите не умеят да общуват с хора, и затова процента на самотниците сред програмистите е най-голям. А тези кифли които описваш те живеят в мол-а, и чакат богат чичко.

71

До Ът

преди 4 години

Щом си програмист,значи живееш в някой от трите големи града.И щом там не можеш да си намериш жена,значи имаш проблеми с общуването с жени.

70

Ът

преди 4 години

Аз съм програмист с 3000лв заплата и на 34г. Мога да си позволя да издържам жена и деца , но най-вероятно няма да имам семейство , защото виждам какви са българките . Семейството за тях е последната ценност на земята . Дай им забавления, почивки, дрънкулки. На по 30-35г се държат като 20г инфантилни студентки. Природата си казва своето и ромите ще ни заменят един ден, необратимо е.

69

Старшина смешников

преди 4 години

Абе няма ли свинска чума за тая?

68

Анонимен

преди 4 години

Закона на природата е много простичък -> едно парче земя принадлежи на биологичния вид който се размножава най-много. И природата не се интересува на тема раси , националности и тнт.Точко количеството е важно. Историята е пълна с изчезнал качествен материял :)

67

Анонимен

преди 4 години

Зоя - грозното лице на "интеграцията на ромите" или начина да си изстискат пари от бълагрите, чрез които да се постигне взривна раждаемост на индийския етнос.Браво наши управници, браво!Първото дете е родила на 10 години, но къде е полиция, съд, затвор за нея и "бащата"????Така се стига до продуктивност по-добра от тази в кравефермите.

66

Златко

преди 4 години

Количеството не означава качество. Некачествени хора бол, качествените са малко, а те движат нещата.

65

Сетете се защо

преди 4 години

До До НиккДа, топката е у мъжа.Все повече двойки са без брак и нормално семейство, децата без баща. Откак мъжете нямат военна служба мъжката отговорност клони към 1-ца. Мъжки майки, не кряскайте...Кое момиче не иска съпруг, детето - му нормален татко, а не всяка една вечер да може да се изхързули при поредната "мама".Бошлаф са приказките, че не законът крепи семейството. Открай свет мъжът иска ръката на жената. Щом бракът не е официален, честността (и на двамата) е съмнителна!

64

До Никк

преди 4 години

Ти се обърни към българските младежи, не към девойките.Девойката знае, че е най желана и търсена докъм 23-годишна възраст. През следващите няколко години все още я заглеждат и силно се интересуват от нея, а след това я считат за вече попреминала. Затова всяка би се омъжила до 25 г. и после ще бърза да роди, защото знае, че това става по-лесно под 30 г.Но някой трябва да предложи брак, да припознае детето и да се откаже от ергенлък-пашалък, за да стане стожер на семейството.Топката е у мъжа.

63

И още

преди 4 години

Зоя е идентифицирана.Ако не сега, то все някога някой социолог, социален антрополог, икономист или разследващ журналист ще седне да направи изчисленията, за които се пита в коментари 70 и 73. После ще добави и разходите за 13-тото дете на Зоя и за евентуалните и бъдещи деца.Накрая ще проучи дали някога Зоя или осеменителите й с внесли поне 1 лв данъци и дали поне 1 ден са работили?Няма да е зле, след 20 г. изследователят да се поинтересува чисто ли е съдебното досие на Зоиното потомство?

62

Продълж.

преди 4 години

Зоя е оставила общо 8 деца в соц.дом Колко години е прекарало там всяко едно от тях? Ако ни информират за това, ще можем да изчислим каква сума сме дали до днес и колко още ще дадем, за да изхраним тези 8 деца.3. Голямата щерка на Зоя откога е майка и по колко пари получава месечно даром от бюджета, откакто се е отделила да живее като зряла жена и самотна майка?Накрая ще направим обща равносметка колко ни струва това, че сме били хора и сме изхранили подрастващата Зоя през периода 1981-1999г.

61

Никк

преди 4 години

Това е СВЕТЛОТО бъдеще на България..А нашите момичета протестират че кампанията на Иван и Андрей им накарнявала достойнството... след години ще им накърняват друго, ама трябва малко мисъл...

60

Значи е родена 1981

преди 4 години

Тогава не е трудно да се изчисли какви надбавки и помощи като за дете от малцинство са давани за нея през соца и по колко е късала държавата от залъка ни в периода 1990-1999 г., докато ограбената България е гладувала, а Зоя е раснала. Така ще знаем колко пари сме дали, за да си навлечем следната беля:1. През тези 20 години колко пари общо е получила Зоя като платено майчинство, детски надбавки и други помощи?2. Колко лева месечно се дават от бюджета за издръжката на 1 дете в соц.дом? Продълж.

59

Анонимен

преди 4 години

целта на европейците е да ни претопи, те за това толкова ги защитават, но да не са им в държавите

58

Анонимен

преди 4 години

да отива в германия, там ги обичат такива много раждащи... хах нали ние тука трябва да ги отглеждаме на тая отрочетата... па сме бедни, да отиват в европата ги обичат и защитават, богати са, могат да отглеждат

57

как така

преди 4 години

изобщо не се радва щом си дава децата за осиновяване.Дори.. не си захвърлят децата. Да, осиновяването е благороден акт, но от страна на осиновителя. Щом си се отказала от детето си, значи си го захвърлила. Нищо не те оправдава. Особено при сегашните условия, когато държавата ти дава толкова много пари и други помощи, а ако те мързи да ги гледаш, си постисни малко краката. Другото е гнyсно социално използвачество, което лишава деца с нормални родители да бъдат отгледани в по-малко лишения

56

Анонимен

преди 4 години

Чака ги бъдещето на сомалийските пи.ратиНавремето лицемерите така плачеха за " дечицата на Сомалия".

55

Анонимен

преди 4 години

Като престапе са ражда, ще се пише болнава и ето ти го Телка готовПаразити

54

а

преди 4 години

явно някой е пропуснал часовете по кекс култура в училище... или всички възможни часове и е прекарал 20г. по гръб:))))