20

Анонимен

преди 4 години

В тикволандия, какво има изобщо?

19

Анонимен

преди 4 години

То да не допуснеш разпространението на африканската чума не е като да крадеш 10 години.

18

Анонимен

преди 4 години

Баце нали ходи навсякъде? Сега къде е? Един ред не е написал, или една дума не е казал, че е бедствено положение. Покри се като мишок пак, няма го и за протестите за Гешев. Най-големия страхливец и мижитурка... Наcpaн до ушите, ама ходи да се бие в гърдите, пред ceляните - аз това, аз онова... Пpъдльо отвсякъде...

17

гост

преди 4 години

До Анонименха-ха, какви застраховки? Земеделците като започнаха да си застраховат стоката, какво им платиха? Нищо! Фонда не бил натрупал достатъчно средства..., и хорицата не могат да си покрият дори разходите по засаждането на опропастената стока.

16

гост

преди 4 години

До Тръбаооо, за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

15

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново под родното капиталистическо небе. Изнамерили са нов начин за ударно забогатяване, види се. Първо взели субсидиите, сега ще вземат парите от застраховките. И не им пука на мизерниците за катастрофите, които са заложили за другите...

14

ветеринар

преди 4 години

а защо няма????????????

13

Анонимен

преди 4 години

Е нали затова сме в Еврог-ейския съюз?!? Сега ще внасяме свинско от там. Мдаааа. Скъпи самолети от Хамерика, скъпо свинско от Европа - няма проблем, всичко е стабилно. Чакам само кога вече тотално и перманентно ще съсипят и българския плод-зеленчук. Радвате ли се, българи? Одата на Радостта тананикате ли си всекидневно? Кой не скача е червен.

12

Слава ГЕРБ

преди 4 години

ГЕРБ закри един от последните отрасли в България. Плана Ран-Ът се изпълнява перфектно от Бойко .

11

Анонимен

преди 4 години

Държавичката на краля слънце продуцира ежедневни гафове, кой от кой по-страшен и необратимо загробващ.

10

Анонимен

преди 4 години

Няма действащи екарисажи въпреки, че ДФЗ финансира сумати проекти точно за екарисажи. Къде са отишли парите?

9

Активист на БКП

преди 4 години

Вирусите идват от американска лаборатория за вируси в Украйна !!!

8

Свинаря

преди 4 години

До БАБХАбсолютно си прав. И този екарисаж работеше на няколко пъти по високи цени от шуменския, който затвориха

7

Тръба

преди 4 години

До 2: Гледай да не те заловят с два грама суха тревиста маса! Недай боже реагира на канабис от рода на конопа при полевия НАРКОтест! Тогава ще видиш няма ли държава.

6

кошмарно,

преди 4 години

ужас, как допуснахте такова нещо? Защото чакате на гражданите да ви подават сигналите, а вие да им отговаряте на 30-ия ден/по закон! Защо чакате последната дата! Седите си в администрациите и не си показвате носовете навън да видите какво става, защото заплатката ви е сигурна! Аз съм против да ви се увеличават заплатите, защото не си вършите работата както трябва!

5

БАБХ

преди 4 години

Действащи екарисажи имаше,обаче по разпореждане на Тиквуний,БАБХ даде Договорите за обезвреждане на една "наша" фирма с 3 камиончета.Към тях текат един много милиони,междувременно на единия от двата екарисажа му отнеха лиценза,щото нямал АКТ 16 ( стар завод от преди 90-та ).Това стана точно преди общественната поръчка.Така остана само "точната" фирма с трите камиончета.Всичко е точно.Шшшшшт.

4

123

преди 4 години

Как се разпространи чумата, като отделните свинекомплекси нямат връзка един с друг. Според мен чумата е пусната умишлено в храната. Сега ще забранят отглеждането на прасета с търговскка цел за да внасяме от Европа.

3

Ветеринар

преди 4 години

На истина е страшно.

2

Анонимен

преди 4 години

При гербаджиите държава няма. Има само една огромна перачница на пари.

1

жалко е

преди 4 години

Още не сме осъзнали каква катастрофа е това,но скоро ще плачем.И в Румъния имаше подобна заплаха но там държавата работи и спряха приближаващата трагедия с минимални загуби.