83

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха я тая държава

82

Анонимен

преди 4 години

Опитите за включване на първия компютър продължават.

81

ШибиРиби

преди 4 години

Да ги вкарват в зандана, обаче заедно с тях да вкарат и шефовете на НАП защото е престъпление срещу народа да не осигурят защита на данните

80

Анонимен

преди 4 години

Поредната блудкава продукция на МВР *** пикчърс.

79

Учителя

преди 4 години

Също като случая със Цветан Василев - цяла България го знае, че е в Белград (човека по цял ден дава интервюта от там), а нашите се скъсват да го търсят на адреса му в София...и няма и няма

78

Анонимен

преди 4 години

Намерили са удобен повод да източат фирмата. Шиши пак ще назначи синдикати , които ще наемат охранителна фирма за 5000лв на час

77

Василка

преди 4 години

Тая червена бюлетина не е ли на комунистите а?

76

Анонимен

преди 4 години

Не намирам нищо написано за руснаците, а трябва!!

75

Анонимен

преди 4 години

Отново манипулирате. Собственикът на фирмата се намира в Канада от близо месец.А и червената бюлетина на Интерпол още не е задействана, дори нашите по сер ковци още не са пуснали искането.От заглавието ви излиза, че Интерпол вече го търси, а той е избягал в Канада.

74

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че всички псевдо-български НПО-та в чужбина - включително "Свободната" Европа на Бедров и квази-българските г.ъзолизци в BBC викнаха "ура!", обявиха колко е страшно в България и англичаните трябва да ги прегърнат и разцелуват отвсякъде. НПО-та да ти плащат наема, за да си продаваш ...а - образец за морал, и после се чудят защо никой никъде не ги иска, барабар с всичките им "мега"-протести и хибридни биволски войни.

73

Анонимен

преди 4 години

Пак ни занимавате със немаловажни, но все пак - глупости, докато в парламента смятат, да ни обременят с още нови заеми, за безмислени самолети.

72

нене

преди 4 години

има нещо друго. Реално Бойков е станал свидетел на престъпление от НАП - не са пазили личните данни от неоторизиран достъп. Така че той е бил длъжен да алармира за извършено нарушение и престъпление в големи мащаби, а не да пази тайна. Съответно, праща мейли до медиите, с което изпълнява задължението си по закон да съобщи за престъплението. Нещата с две думи са по-сложни и НАП е главният нарушител, а ТАД съдействат на обществото и закона - предотвратяват престъпление.

71

Разбирачи

преди 4 години

"На Кристиян Бойков е повдигнато ново обвинение като извършител на престъплението (по чл. 108а, ал.1 от НК), в съучастие с Г. Я. и И. Т. като подбудители, за което му е взета парична гаранция от 20 000 лева."

70

Разбирачи

преди 4 години

"Събраните доказателства сочат, че базата данни на НАП не е единствената, незаконно атакувана от тримата обвинени. До момента са събрани доказателства за нерегламентирано копиране на информация от сървъри на застрахователна компания, фирма, предоставяща интернет услуги и други. В интерес на разследването, на този етап имената на институциите и дружествата няма да бъдат огласявани."

69

dgdfg

преди 4 години

Обикновено групите от хакери са независими и анонимни, а те пък тук офис си имали, фирма си направили, заплати си раздавали, осигуровки си плащали. То обикновен инвеститор не ще да дойде сега излиза, че хакерите ще си строшат караката от тичане да дойдат в България да отварят фирми.

68

бай Иван

преди 4 години

Хмм.Значи сбегал.Значи митниците и литищата не знаят.Уж имаме компютри и сме в света на комуникациите?

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Под гаранция се пуска крадец на кокошки а не терорист !!!

66

Анонимен

преди 4 години

За несведущите дето пишат глупости тука да напомня че когато си пуснат под гаранция си задължен да си в наличност по васяко време и ДА НЕ НАПУСКАШ СТРАНАТА. А тоя господин се омел същия ден към чужбина. Понеже е милионер и за него законите не важат. Асандж го осъдиха в Англия на 1 година затвор за нарушаване на гаранцията а в САЩ щеше да е много повече.

65

Анонимен

преди 4 години

Гешев и Цацаров са влязли до ушите в тия лайййна.

64

Анонимен

преди 4 години

Интерпол търси Бойко Борисов, а той отлетял в неизвестна посока.