15

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме народ,а не чумосано стадо,да се бяхме вдигнали всички и селни и грждани и да бяхме помели управляващата банда и се заемем със собственото си уравление!Ако бяхме,ама,не сме и бандата добре ни е разбрала, какво сме и как да се гаври с нас!После пак някой друг ни е виновен!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Спешно да се достави един Ф16,с достатъчно ракети за избиване на овчия народ,който се остави на гърба му да вземат заем за покупка на 8 броя щайги марка Ф16,но не могат да намерят пари,за да спасят поминъка на оФФчия народ!После,пак някой му е виновен на овчоглавия планктн,наречен по някаква странна приумица,"народ"!

13

Анонимен

преди 4 години

До като си пускат свои хора по разни договорчета дават на едни пари ,а на други не няма как да стане. Пускат на едни телефончета та, а други не пак няма как да стане.

12

Анонимен

преди 4 години

Горанов каза, че пари има! Не върви вече да ни се дават обяснения, че пари няма! ПАРИ ИМА! Претърсете управляващите и ще ги намерите!

11

Да се поклоним!

преди 4 години

Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете Вожде,към светли бъднини води ни!

10

ОСТАВКА

преди 4 години

Нема и да има, Баце плаща кеш самолетЕ!

9

Анонимен

преди 4 години

Дайте да оборудваме Съвършените F-ки да пуцат по облаците,та белким поне малко си избият парите!

8

анонимен

преди 4 години

е това е целта де....да няма борба с градушките та да не отглеждаме зеленчуци

7

Славеев казал

преди 4 години

Погледнете къде е слънцето, задължително трябва да се прави след всяка дума на Славеев. Освен лакърдии и обещания и оплаквания от него друго няма да получите. За какъв *** е на тази длъжност като само реве и нищо не прави. Не, че досега в кариерата си нещо е направил, де.

6

касиер

преди 4 години

Обаче, за ф 16 има. За "интеграция" на "ромите има. За "гарантиране" печалбата на американските Марици... Даваме си златото без пари.... Базите без пари....

5

Унуфри

преди 4 години

Не бе хора. Пак нещо не сте разбрали. Изтребителите са чисто нови и в цената им влиза зенитно-ракетен комплекс за борба с градушките

4

Анонимен

преди 4 години

е как да има пари, като даваме наведнъж и авансово над 4млрд за самолетите, които щели да дойдат след 4-5 години... сделката и обира на века, след КТБ разбира се... събуди се българино!!! от сън дълбок се събуди

3

Облак

преди 4 години

Тиквите имат дебела *** и градушките не ги засягат.

2

Анонимен

преди 4 години

Пари за борба с градушките има, но трудно се крадат и са малко. Никой уважаващ себе си комунизогеберасточенгесарски крадец, не би се занимавал с тези дреболии.

1

Бай Евстати

преди 4 години

Нямало париТи да видиш4 000 000 000 лв за изтребители имало пък за другото нямаШок. Изненада. Потресен съм