28

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в Света и в същото време 53 милиона американци гладуват.

27

смях

преди 4 години

На всички *** ще кажа само едно : 5 - 10 милиона руснаци в САЩ.5 - 10 милиона руснаци в ЕС. 5000 - 10 000 американци в Русия и още толкова хора от западна европа в Русия. Говорете си.

26

Анонимен

преди 4 години

Ти си ненормален..

25

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен 25Русия е един век пред САЩ в космическите и авиационните технологии. F-35 5то поколение отговаря по технологии и параметри на руски изтребител 3++ поколение.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Единият е четвърто поколение, а другият е пето поколение. Радарите и електрониката на F-35 е по-добра. По отношение на въоръжението се водят спорове. Цената на СУ-35 е от 40 до 65 млн. Като експортната е около 75 млн. Например Алжир смяташе да купи 10 бр. за около 900 млн. Индонезиа също смяташе да купи 8 бр. за около 600 млн., но се отказа. Индия развя белият флаг и се оттегли. Изчаква се какъв ще е СУ-57, но той още не е в действие и новите двигатели ще са готови след 5 години.

23

Ninja

преди 4 години

До АнонименСамо дето едното е 5 то поколение, дрогото 4.5 ама ти си мисли, че ги разбираш ;)

22

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоМного си назад и под амерска пропаганда... сега ще ти дам пример:1-ви спътник в орбита? СССР. 1-во живо същество в космоса? СССР. Първи човек в космоса? СССР. Първа жена в космоса? СССР. Първи полет с 2-*** астронавти в космоса? СССР. Първи полет с 3-*** астронавти в космоса? СССР. Първа космическа станция в космоса? СССР. Първи апарат(луноход) на луната? СССР.Кацане на луната - САЩ.Ама пропагандата ти дъни ушите само за последното, нали? Сега кажи че няма пропаганда ;)

21

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея изстреля две балистични ракети в Японско мореЯпония реагира светкавично - нахлузиха памперсите за норматив

20

Анонимен

преди 4 години

Нов американски F-35 струва около 80 млн. долара Руски еквивалент от същото поколение /Су-35/ струва 35 млн. и според доста експерти руският определено е по-добър.

19

Енгелс

преди 4 години

превъзходството на социализма над капитализма се дължи най-вече на централното планиране в икономиката

18

Анонимен

преди 4 години

Новият изтребител МиГ-41 ще може да нанася удари и от космоса!

17

Анонимен

преди 4 години

До До 22A защо след 30 години евроатлантизъм, демокрация, ЕС, НАТО и американско патнтьорство Бъглария е първа по смъртност в света, най-бързо измираща нация, 75% от населението живее на прага на бедността или под него и пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна?

16

До 22

преди 4 години

Демек супер е било тука преди 89та ама после се отделяме от Русия и потъваме в бедност и безработица. А защо се разпадна СССР и защо фалира и просеха пари от МВФ да не умрат от глад? Комунизма що така умре, кой е виновен? Руснаците защо нищо свястно не произвеждат освен пушкала? Кой им е виновен че са толкова зле? Защо Западна Германия и Южна Корея са толкова развити?

15

Анонимен

преди 4 години

до АнонименРусия е наложила контрасанкции на България в отговор на санкциите на България която като членка на ЕС и НАТО наложи санкции на Русия, затова Русия не купува от България, за разлика от преди 1989та когато изнасяхме продукция за милиарди и имаше много работа, а сега няма работа и българите пращат жените си да проституират в Германия за да могат да изхранвата децата си и безработните си мъже.

14

твитер

преди 4 години

Ким имал рожден ден и малко фоерверки за главно командващия

13

бай Тошо

преди 4 години

Те и за нас говорят че през соца сме гладува ли, а ние ядяхме на корем най-качествената храна в света и спортистите ни бяха първенци, когато в западния свят имаше продоволствена криза и измислиха фаст фуда като заместител на храна.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Тая мантра че нямали какво да ядат и че щели да умрат от глад, я слушам от поне 15 години, а пък то все не става и не става!Като имаме предвид, какво мощно селско стопанство се развиваше в България в ТКЗС - тата през комунизма, такива бръщолевиници че щели да умрат от глад изглеждат наистина нелепи като теб самия

11

Анонимен

преди 4 години

Ким побърка кравари , атлантици и всекаква ***

10

Анонимен

преди 4 години

Рижав клоун твоят прЕател,нещо хич не те .Непослушен Ким,ще изстрелва той Снаряди!

9

Анонимен

преди 4 години

Когато си принуден да стреляш а нямаш с какво, теб ще те стрелят ! Но вас не ви е страх вие сте под крилото на мама квачка глобализЪма !!!!!Вие сте среляни вече, като гърмени зайци сте ха ха ха !!