69

Гацо Бацо

преди 4 години

Аз ли не разбирам ...или този президент не знае какво иска ?Нали ще му купят "играчки" да показва на какво е способен.Докато искаше самолети -сега не иска .....Ако трябва и лостове ще му купим(направим)

68

Анонимен

преди 4 години

86 ти колко си компетентен

67

Игор

преди 4 години

Светът разбра, че САЩ са поръчителите на II св. война и холокоста на Хитлеровата Германия.Интересен е въпроса. На коя страна, щеше да застане САЩ, ако Хитлер бе смазал СССР?

66

Жиб.

преди 4 години

Откъде я извади масовата бедност този - от носа си? Българинът по правило не е богат, но не е и беден - бедни по правило, и то масово са чуждестранните махали у нас! Какви богаташи има там обаче - даже глупавите мутри трудно ще се мерят с тях!

65

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам хората тук и троловете на управляващата тройна коалиция ГЕРБ-ВМРО-ДПС, коя от трите партии е заявила в предизборната си програма, че ще профука 4 милиарда за 8 самолета ф-16, защото ВНИМАТЕЛНО следих предизборната кампания и твърдя, че нито една от трите не го е правила. ТАКА ЧЕ ДНЕС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ИЗИГРАН С ПАРИ ЗА ЕДНО КТБ ОТ ТЕЗИ ТРИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПАРТИИ.

64

Анонимен

преди 4 години

Целта на управляващите олигархопартии е не ромите да се интегрират, а и българите да се дезориентират, дезинтегрират, да са формално грамотни, за да не виждат в чий интерес се управлява и краде. Неслучайно от 30 години образователната система насърчаваща мисленето и творчеството при комунизма е заменена с изпити с тестчета. Общата култура на населението рухва. ИВО ХРИСТОВ Е ПРАВ, ЧЕ НАРОДА НИ Е ДЕБИЛИЗИРАН И ТОВА ДЕСНИТЕ *** КОЛКОТО И ДА МУ ВАДИТЕ ДУМИТЕ ОТ КОНТЕКСТА, ТОЙ Е ГЕНИЙ ПРЕД ВАС!!

63

Ха-ха

преди 4 години

Тоя дебат за нищо го нямат. Абе хората искат от вас да работите, не да си упражнявате красноречието. И какво има да дебатират некомпетентни в материята хора

62

Фатмак

преди 4 години

Досаден мрънльо.

61

Анонимен

преди 4 години

Фашизъм е болестно състояние на демокрацията, както тоталитаризма на Социализма.Образованост трябва на хората, за да проумяват какво се случва и кой "Кой е".

60

Анонимен

преди 4 години

Точно за това трепери Меркел.По устата и са разчетени думите "Ще се справя", т.е имала е предвид "Няма да се поддам на фашизма", при посещението на президента на Украйна в Германия.

59

Историк

преди 4 години

И отново очакванията са същите от същите ПАРТИИ от 1941г.

58

Историк

преди 4 години

Историята се повтаря, без да сме си взели поуки. Започваме отново от 1941г. Протетете Историята и разберете, какво следва.

57

Анонимен

преди 4 години

Бившият конгресмен заяви, че САЩ са поели по пътя към фашизма. Няма спиране, когато сме в постоянна война срещу тероризма. Всеки, който смята, че не сме толкова зле, явно не е летял скоро на самолет. Ето това е авторитарен фашизъм в чист вид, допълни той, имайки предвид проверките на летищата.

56

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е добра мажоретка. Той е мажоретка на Уол Стрийт. Той може да намали, надявам се, данъците и регулациите, но мисля, че проблемите са дълбоки и структурни, добави политикът-ветеран.Същевременно той изрази разочарование от външната политика на Тръмп, особено по отношение на Северна Корея и заради това, че подкрепя Саудитска Арабия в Йемен. Неговата външна политика е пълно бедствие".

55

Анонимен

преди 4 години

Смятам, че позицията ни в света и нашата империя ще приключат и се надявам тогава хората да разберат, че либертарианците имаме отговори, заяви Рон Пол. Според него САЩ живеят добре, но на заети пари и че цялата система е илюзия изградена на корпоративен, личен и правителствен дълг. Това е икономика на балоните, уверен е той.

54

Анонимен

преди 4 години

Системата се разпада. Ние сме на ръба на нещо, подобно на случилото се през 1989 г., когато съветската система се разпада. Надявам се тя да се разпадне мирно като съветската система, заяви Рон Пол. Той добави, че изключва САЩ да се разпаднат на отделни държави, но очаква преосмисляне на финансовата система и край на задокеанската империя на Вашингтон.

53

Мир

преди 4 години

Рон Пол: Системата на САЩ се разпада, надявам се това да стане мирноБившият конгресмен-републиканец от щата Тексас Рон Пол заяви, че президентът на САЩ Доналд Тръмп може да се сблъска със силно предизвикателство на изборите за номинация за президент от Републиканската партия през 2020 г. Политикът-либертарианец също така заяви, че американската система е заплашена заради външната политика и дългове на САЩ, пише The Washington Examiner, цитиран от агенция "Фокус".Системата се разпада.

52

Дядо от село

преди 4 години

Поне този президент ,не чете слова , написани от екип от 10 души ,и одобрено от шефа !

51

Анонимен

преди 4 години

Гласувам за ГЕРБ, но кандидатурата на Цачева ме отказа.Обаче този привидно нормален човек, след 18 пъти вето, надмина всички граници,които можеше.Реваншизмът,който демонстрира наистина може да бъде обяснен само с поемане на ангажименти,далече от правомощията му.

50

Анонимен

преди 4 години

Ни в клин, ни в ръкав? - напротив, съвсем в контекста. Разбира се, че на фона на масовата бедност и оскъден бюджет на опоцканата демократична България, даването на тези пари е като "Пир по време на чума".