9

преди 4 години

И просто така се появи британският Тръмп !Сега медиите ще има да реват до небето, но фактите са си факти - Великобритания си заминава от ЕС и според мено това е за нейно добро. ЕС вместо да си извади поука продължава с тъпата и упорите заробваща бюрократична политика.

8

Ganio

преди 4 години

Нека се махнат без договор от Европейския съюз , но едно е сигурно - срещу меркел и по точно срещу Германия не се тръгва , особенно когато имаш куха икономи като англииската !

7

Анонимен

преди 4 години

На луда държава и трябва луд премиер като този. Честито. Само той ще разбере какво искат британците.

6

Анонимен

преди 4 години

Osman Alli von Pfeffel би се гордял с правнука си!

5

Анонимен

преди 4 години

4ти, защото все още ти плащат евросубсидиите за разлика от страните които само усвояват и са много доволни от европейския съюз разбира се, и си мислят че европейските фондове са само за усвояване а другите са длъжни да ги пълнят

4

Анонимен

преди 4 години

айде! все излизат и все са вътре. как стават тия работи?!? защо ЕС не ги изключи автоматично на определена дата? нали така пише в договорите, член 50? защо ги бавят?

3

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е излизането или оставането в ЕС както се опитва да го представи Борис Джонсън. Проблемът е че нацията е разделена 50 на 50 по този съдбоносен въпрос. Единственият път по който може да се преодолее това разделение е да се пвоведе нов референдум добре информиран и добре осмислен от британците. Настояването на всяка цена да се излиза от ЕС към което се е устремил Джонсън ще доведе до невероятен хаос сред британското общество с тежки последици най-вероятно и със загуба на територии.

2

Боко Тиквата

преди 4 години

Имаме вековни традиции в диалога.

1

Анонимен

преди 4 години

Да излизат вече и да приключват с Бтекзита. Голям страх, нали са империя, богаташи, какво самп се чудят. Живота си продължава. Тамън и нашите ще се приберът, стига са слугували. Имат пари да идват тук и да почват бизнес. Каквото са научили да го прилагат в бизнеса. Кво само седят там в тоз остров дъждовен.