19

Аз

преди 4 години

На мен ми е добре така, няма да плащам 100 пъти ДДС.Материали ДДС,майстор ДДС.Аре без.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10 Предпочитам Турция пред Русия.

17

Помня

преди 4 години

Незабавно да се върне девиза от соца : Направи си сам/срам /.Само в големите градове имаше по един автосервиз , изчезнаха и обущари , часовникари и всякакви услуги.Бай Тошо казваше: Икономия , икономия , смитайте ъглите. И те така..

16

Анонимен

преди 4 години

Ай-ай! Направо в затвора всеки, който си е сменил изгорялата крушка, преместил шкафа от едната на другата стена и не дай боже да е сложил ново огледало в банята и закачалка за хавлията. Как може да не издават фактури, ами то само от данъците за тези дейности ще се отчитат годишно стотина милиарда излишък в бюджета. Много, много сме безотговорни това, българите.

15

да не съм луд!

преди 4 години

При условие че "социалната" пенсия е близка но минималната, смисъла от осигуряването се губи. Защо да се осигурява човек когато ако не се осигурява ще получава същата пенсия? Работи цял ден за да подпомагаш социално слаби и не толкова слаби, за да ти се подиграват на стари години че вземаш същата пенсия.

14

Контрольор

преди 4 години

Дааа, ама в Гърция и жриците на онзи занаят са задължени да издават касови бележки на клиентите си!Говори се обаче, че нашенски опушени гастрольорки им правели нелоялна конкуренция и дори касов бон не издавали, та хем подливат вода на гръцките си колежки, хем ощетяват и хазната на Гърция.

13

Анонимен

преди 4 години

Кой иска да налива вода в кофа без дъно? Сигурно има повече причини да не се осигурявам, от тези да се осигурявам. Засега само воените и полицаиите и всички в системата имат сметка да се осигуряват, защото по рано ги пенсионирват и с високи пенсии, а аз която ще се пенсионирам на 65 и с минимална пенсия, защото моя шеф повече не дава от минимална заплата, за какво въобще да съм на светло като пред очите му е тъмно. Или ги закривайте такива нискотарифни фирми или ще си тъпите сивата икономика.

12

Анонимен

преди 4 години

Нормално не ... два пъти по-скъпо. Аз живея и работя, зарад мене си не заедно даржавата

11

Анонимен

преди 4 години

Сивата икономика започва от ВСИЧКИ ПАРТИИНИ ФИРМИ без изключение. От тях се учим. А се е опитал някой да пипа сивата икономика, а се е КОМПРОМЕТИРА Така е и с ДОМОУПРАВИТЕЛИ ОТ КМЕТСТВАТА. ТАКА Е И С Топлофикация, Така е и със Соф Вода. Така е и с работниците от Метрото. Така е и с ЧЕЗ

10

Анонимен

преди 4 години

Не 60% , 100% трябва да стане. ЗАЩОТО НЕ РАБОТИ МЕСТНАТА ВЛАСТ.МЕСТНАТА ВЛАСТ АКО СИ СЪБИРА ДАНЪЦИТЕ ВСЕКИ ЩЕ СЕ РЕГИСТРИРА. Но това не става , защото чиновничКИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ, АЛЧНИ, ПОДКУПНИ

9

Анонимен

преди 4 години

И строителните фирми така продават "евтините" апартаменти. Една официална сума по банков път, а останалото кеш! Всеки грамотен човек го вижда и го знае, само властта - НЕ! С кеша се плаща на администрацията за разрешителни, приемателни комисии ....

8

НАП

преди 4 години

Пишете пишете IP адресите ви излизат от другият месец ще ви дойдат честитките от НАП нека ,че са ви хакнали ще ви нахакат двойно и ще помните га сте укривали данъци

7

Анонимен

преди 4 години

Сега остана да забранят и налагат глоби за това, че си ремонтира ме сами дома си

6

Бай Иван

преди 4 години

И какво да плащат данъци и осигуровки, за да хрантути държавата безполезна администрация , електоралният етнос и разни подобни "калинки" ;) ?!?!

5

Без 1ст данък

преди 4 години

Въведете лиценз от министерството на Лилето комисия да лицензира и да дават удостоверения на пишман майстори щото всеки пиянн-дурник вече е майстор,а всеки наркоман е Баш майстор Всеки чиракуващ *** дето 2 плочки не може да слепи една неделя без да остави 2 педи фуга се води Академик по строителство.Погледнете паветата по улиците какви бавноразвиващи ги полагат В Строителни войски излизаха горе-долу ,но сега улавите майстори са плъзнали масово навсякъде.1лв не плащат данък на луди заработки

4

МНЕНИЕ

преди 4 години

Най-големия Сив Сектор , с Милиарди лева оборот , е Здравеопазването и Лекарите - там Корупцията и Кражбата е ОГРОМНА - ако се пресече тази кражба можем да пратим с тези пари , пилотиран кораб до Марс и да направим база там .

3

Анонимен

преди 4 години

Хайде пробвай на някой ВИК майстор отпушващ канализацията да му поискаш фактура за платените 200 лева.колкото на хирурга дето му даваш рушвета преди операцията,ама вие се лекувате в правителствена болница и не знаете какво е,и Артекс ви маже и обзавежда мезонетите нали?

2

Анонимен

преди 4 години

Кой майстор бояджия или шпахловчик или фаянсаджия или мебелист е на светло? А един ремонт е 10 000 евро!

1

Анонимен

преди 4 години

Всъщност над 50% от частния сектор силно сивее.