5

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 4: Не е точно да се казва, че нямаме космонавти. Поредният космонавт е Иван Гешев - настоящ заместник главен прокурор. То е единствен кандидат за главен прокурор, на практика космонавт, спуснат от Бойко Борисов и Делян Пеевкси в креслото на Цацаров. Надбягване с един кон, конкурс с един кандидат - демокрация по гербаджийски.

4

Анонимен

преди 4 години

Ей това е калсическа кражба, да даваш пари за застраховка, срещу ядрена авария.... Ако гръмне тая пущина, застраховката ще ни е най-малкият проблем, а и тогава я някой плати, я обяви фалит... Туй да не е застрахвока за изчукване на ламарини...

3

Анонимен

преди 4 години

30 години нямаме космонавт. Нашите партньори от НАТО не искат да ни уредят да пътуваме със същата руска ракета и кораб Союз към МКС. Само 80 милиона долара струва.

2

Анонимен

преди 4 години

На пряко договаряне беше продаден реакторът на руснаците и герберите и теменужките започнаха да съдят директорите на НЕК. Трябвало обществена поръчка и търг за частите. Сега няма търг, няма обществена поръчка.

1

Анонимен

преди 4 години

"Имаме си даже двама космонавти. И чувам че скоро ще построят, нова писта на старото летище... Ние сме велика нация, кисело млеко сех и демокрация"