9

A

преди 4 години

До 1 71. В обявата размерът на заплатата е да уплаши "не нашите" специалисти. После се подписва догово , в които размерът на заплатата е др. 2. Ако специалистите в администрацията са гола вода, тогава на граждански договор се назначават"наши" хора-може и пенсионери стига да са много"наши"3. Всички програмни продукти са по обществени поръчки-познай кой печели поръчките

8

Анонимен

преди 4 години

При 600-700 лева заплата за ИТ специалистите в НАП, какво друго да се очаква.

7

1

преди 4 години

НАП обявява конкурс за IT специалисти.Заплата 720 лв+благинки! :) Познайте от пръв път, колко желаещи се явиха?!? ЦИРК!!!

6

Анонимен

преди 4 години

1 - а дали тази цифра е вярна? Според Горанов бяха пострадали само 3 процента от населението, докато бяха източени данните на 1 милион души в Нета, и хакерът разполагаше с данните на още 4 милиона.

5

Анонимен

преди 4 години

в затвора всичките от фирмата.оставка в НАП.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако това беше нормална държава щяха да хвърчат глави и оставки. БГ е просто нив ден. Държава цирк.

3

българин

преди 4 години

Поздравления лично от Мен БГ Днес! Най накрая .Да каже някой в прав текст.ЧЕ ЦАРЯТ ВСЪЩНОСТ Е ЧИСТО ГОЛ! -:) Некадърни са! И аз така мисля! След като един 20 г пикльо .Си играе вече дни С "професионалистите" на Борисов.И не мога да му разбият паролите.Си представете и сетете "Какви специалисти" са! -:) Леле леле. Добре че наближават избори.Иначе на българина.Не му стискаше да грабне сопата.И изгони тоя НЕКАДЪРНИК! Скачал през годините От пост на пост в държавата! Но сега всички ще "гласуваме!

2

Балама

преди 4 години

А бе какъв хакер, каква фирма, какъв пробив, какъв непрофесионализъм и още бабини деветини. Според човек от друга институция, също свързана с приходите в държавния бюджет, това си е чиста вътрешна работа. А точно кой и защо го е поръчал и го е направил, може и да не научим пряко. Ще си проличи по политическите интриги и преразпределението на постовете и благините.

1

ай сиктир

преди 4 години

Ако белиО хакер не беше пратил писмо до медиите от НАП още нямаше да знаят, че са ги хакнали те такива спецове са. Кажете къде в държавния апарат не са все такива калинки верни и предани на "слънцето" от Банкя да се свети името му.