5

Истината

преди 4 години

Автомобилите генерират около 1 g/m3.Неизмитите улици дават още около 30-40 g/m3 - това се получава заради всичко, което може да вдигне прахоляка във въздуха - вятъра, пешеходците, колоездачите, тролеите, трамваите, автомобилите, ... Един тролей вдига прахоляк колкото 4 автомобила.Печките през зимата са големият замърсител - до 1000 g/m3 в най-студените дни и по около 100-200 g/m3 през останалото време на зимата.Как се бори Фандъкова с замърсяването - ограничава най-малкия замърсител.

4

Филтъра

преди 4 години

Смешно е, но от ОПГ-то толкова си могат!

3

?

преди 4 години

Вместо да застрояват Борисовата градина и зелените площи да засадят някое дърво.С мръсния въздух се борим като изсичане Борисовата за нови блокове и квартали.Браво и от нас да мине едни филтри.

2

Ъъъ, такова...

преди 4 години

А кой ще ги чисти?Щото, който би ги чистил, той сам би минал на по-екологичен начин на отопление. Щом не е минал - няма да ги чисти, не му дреме. Щом няма да ги чисти- ще се запушат. Щом ще се запушат ще му се задими бърлогата. Щом му се задими бърлогата ще изкърти филтъра.Пари на дима, пардон, на вятъра.

1

ай сиктир

преди 4 години

Ох баня , ох кеф селската баня голям кеф . При цена около 4000 лв за един електростатичен филтър явно за някой наш човек ще има много голям кеф.