10

Анонимен

преди 4 години

Първите обвинения за търговия с органи излезаха в италиянските медии още преди близо 20год.!-Искаш да кажеш първите пропагандни статии... Щом за 20 години нищо не е доказано, няма да го остдят за това.

9

Анонимен

преди 4 години

И за Бойко Борисов нищо ли не каза ?

8

Анонимен

преди 4 години

психопат

7

Анонимен

преди 4 години

До 13 Няма как сърбите да измислят всичко и излъжат съда в Хага!Първите обвинения за търговия с органи излезаха в италиянските медии още преди близо 20год.!Въпросът е защо чак сега съдът в Хага се задейства?Може би има нещо общо с бъдещи отстъпки на сърбите към Косово.

6

Анонимен

преди 4 години

Религията на мира!

5

Анонимен

преди 4 години

Да се готви Хашим Тачи.

4

до Сата Н

преди 4 години

"Обаче никой досега не е излязъл с факти."В Хага те викат, когато вече са натрупали срещу теб достатъчно на брой неоспорими доказателства. Мълчанието ти е последната защита, която ще рухне преди присъдата. Не си в състояние да видиш фактите заради американският ***, който е положен за целуване пред лицето ти.

3

Сата Н

преди 4 години

Интересно как така всички знаели за търговията с органи, имената на докторите знаели, и какво ли ище не. Обаче никой досега не е излязъл с факти. Ъака че моята прогноза е, че всичко е поредният сръбски черен пиар. Ако имаше някакви факти и улики срещу него, досега щяха да са го арестували.

2

Анонимен

преди 4 години

"премиерът на Косово в оставка Рамуш Харадинай заяви на сръбски език, че се е защитавал с мълчание, предават Танюг и БТА."Явно си е забравил албанския пред медиите. Като гледам как се защитава, следва американските пинизи до последната буква- право на мълчание, да се прави на луд говорейки чужд език (явно го съветват не само адвокатите).

1

Анонимен

преди 4 години

"По-рано днес пък се появиха медийни публикации, които твърдяха, че бившият премиер на Косово ще бъде разследван за търговия с органи на отвлечени сърби по време на войната."Естествено, че е заради търговията с човешки органи, в Хага не те викат за неплатени глоби. Все пак всички знаят с какво се занимава псевдодържавата "Косово".