9

Анонимен

преди 4 години

Туй АЧС вирус ли е бактерия,ако е вирус като Нано био частица значи се е активизирала заради нещо щото има вируси които за много дълги периоди са в неактивно състояние,ако е бактерия то действа постоянно,аклиматизирала се е,а от какви вируси в съчетание е съставена има си специалисти по вирусология,бактериология,но по начина които описват,че чрез клане на диви/питомни прасета,остатъци как отпадъци разложили се след кланета,които са дело само на крадци,но не стопаните полагажи грижи,а след туй по

8

65

преди 4 години

А от храната с която се хранят прасетста може ли да се заразят?Тя наша ли е ,или внос,напр.,от братска Европа,или Щатска царевица

7

анонимен

преди 4 години

а как се предава бе *** .........

6

Йо-хо-хо

преди 4 години

Не бих им се вързал, когато знам, че така и спин се пренася, какво остава за някаква чума. Но се пренася, само ако има, но не и когато няма. Но аз не вярвам, че има. Вярвам само, че ни лъжат, че комарите и мухите не пренасят заразата!... Хаха, точно пък те, които всичко разнасят Хайде стига с тези манипулации! Надминахте Гьобелс!

5

123

преди 4 години

Няма никаква чума. Искат да унищожат местното производство и да внасяме месо от запад. Затова е цялата патардия в Мутроландия.

4

От комар не

преди 4 години

може, т.е по кръвен път не се пренася тая чума, а казват като пасат трева се заразяват прасетата.... ? 0.о хм ...интересно. Яко чистка на дребните търговци има май....грозна работа, ако е така, че чак от ЕС пратиха хора, баххти.

3

Ванката

преди 4 години

Е, хубуу - не е опасна за хората, не се пренася от комари... Защо трябва да става зян това месо, защо не се оползотвори, ами се гори и загробва!? То, не че *** няма да правят кюфтета, де... , ама все пак.

2

Еди Койси

преди 4 години

Чумата тръгна на 9 септември 1944

1

Анонимен

преди 4 години

По-предната година беше чума по кокошките, миналата година беше чума по козите, тази година е чума по прасетата. Да се хванем ли на бас, че догодина ще е дерматит по кравите?