11

Анонимен

преди 4 години

що не ходите там да живеете бе клакьорите.

10

Анонимен

преди 4 години

Баце си е ***, че дрънка. Ние, старите комунисти сме доволни, че нашият човек управлява. И Тато на оня свят е доволен, че има достоен наслидник.

9

vlady

преди 4 години

Браво на Навални - постигнал е поредния делириум и се доказва за пореден път като достоен ученик и последовател на великия Елцин, неслучайно е удостоен с високото звание "Горький пропойца".

8

Анонимен

преди 4 години

Нещата около този Навални не са чисти!В тубата е пълно с негови изяви показващи и доказващи огромните богатства на запад и в Русия на Путин и неговите приближени!И никой до сега не е завел дело за клевета срещу Навални!!!Под ударите му попадат ,политици, и милионери и милиардери,заедно с техните семейства!Как пък така не се намери и един да заведе дело срещу Навални!!!

7

House M.D.

преди 4 години

Явно "джогинг" е извършване на обир с изключителна дързост и цинизъм и затова Гей Нахални, шутът на Путин, е бил арестуван.

6

kukla

преди 4 години

Значи чудя се кое е по-нормално. В Русия непрекъснато арестуват тоя Навални, за нас супер неизвестен, ама на някои западни другари сигурно много любим човек. А в САЩ непрекъснато сума яки политици рецитират че трябва да се импийчне техния Доналд Тръмп.

5

Sicht Punkt

преди 4 години

Ей тези *** докато не му "стопят лагерите" няма да кандисат!!

4

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Навални очевидно е и в сънищата на Путин.Какъв кошмар.

3

Анонимен

преди 4 години

Баце да не ти е страхливец като Путин да арестува опозицията. Той си ги бие на всички избори, хвърля си оставката когато си иска, пак ги бие а ония само плачат.И там където арестуват опозицията обикновено е ***, не мерси. Знаем че още мърдате тука разни колхозници дето искат в диктатура да живеят и да карат Лада ама свърши вашата идилия. Русия е голяма, може там да идете, тъкмо нормалните хора да си отдъхнем от вас.

2

Анонимен

преди 4 години

За това Америка е най-великата държава в света а Русия си е една ченгесарска дупка, там черен може да стане президент, в Русия опозицията я арестуват и така до следващата революция.

1

До 1

преди 4 години

И тука трябва да е така, Бойко да арестува опозицията за да не плямпат много и да няма проблеми.