41

бгТролл

преди 4 години

Путин е виновен за всичко, ушанките фалшифицираха референдума, а Джонсън е на заплата към Кремъл. Тереза Мей беше вербувана от КГБ както и половината британци с цел да бъде разединен запада.Майкъл Джексън също беше руски шпионин, затова го убиха, а за Тръмп всички знаем. Капиталисти надигайте се!!! Светът е в ноктите на диктатора Путин. Убивайте комунистите където ги видите!!! Да живее демокрацията и капитализма.

40

дедо гого

преди 4 години

БоДжо е поредното самовлюбено дрънкало-политик без класа и идеи.Още като кмет на Лондон беше известен с мърлявостта и безхаберието си.Очаквам да извади Кралството от ЕС и това да принуди много българи да се върнат и да се захванат с работа в родината,стига са слугували на мързеливите британци...

39

Борис Обичам Те

преди 4 години

Ти Ще Си Новият Чърчил, но този път след тебе Германия няма да Остане, а и Брюксел ке Падне, 2в1 поне!!

38

Анонимен

преди 4 години

На тоя му предрекоха, че ще е последнист премиер на Великобритания. Шотландците вече поизхода втори референдум за независимост при брекзит, особено ако няма сделка. Това ще значи край на вековния съюз между Англия и Шотландия, чието обединение всъщност прави Великобритания. Кралицата пак ще им е кралица, но на две отделни независими държави, а защо не и на три?

37

Анонимен

преди 4 години

Тоя с Тръмпа да не са рода, някаква далечна.

36

тадж махНал

преди 4 години

ка ше я направи... като направи индийците в ЮК роби агейн..... а, чакай малко ама те вече всъщност владеят цялата британия. тоя е по голям клоун и от перчема да знаете. тръмпи поне има идеи в кратуната . тоя само за бпекзит и самоизолация говори

35

11

преди 4 години

Лошо, още един лyд с картечница, от който ще зависи светът.

34

Борис е Велик

преди 4 години

помнете ми думата - това ще бъде най-Великият Премиер който Велика Британия е имала!!

33

Верно

преди 4 години

До Садик ХанБорис акбар!Аллах да пази валиде султан(Елизабет)!

32

Виц

преди 4 години

Сутрин,Иванчо закусва,а майка му шета наоколо.Иванчо:-А бе,мамо,какво беше вчера онова умрялото?-Какво умряло бе Иванчо?-Ами вчера като си лягах и минах покрай спалнята и чух че каза на тате:"Е това умрялото и Господ не може да го вдигне!"Та и с британското величие е същото-почва с Елизабет 1 и свършва с Елизабет 2....

31

Анонимен

преди 4 години

За Турция помислил ли е, поне се сбъдна мечтата на чърчилите да владеят проливите. Турчинът Борис ще се разбере бързо с грузинеца Ердоган. Традициите не са каквито бяха

30

Прити Пател

преди 4 години

е новият министър на вътрешните работи. Да се чуди човек да се смее ли, да се кръсти ли какво...

29

Без шанс е

преди 4 години

Без колонии не става :))

28

stamen

преди 4 години

До АнонименФондовете ги пълнели Италия, Испания и Франция? Вие знаете ли колко е правителственият дълг на Италия? Ами че Италия е по-зле и от Гърция финансово, защото дългът й в абсолютно изражение е огромен. Ами Испания? Ами Франция? Фондовете на ЕС ги пълни ЕЦБ с нейните LTRO. Което бързо води ЕС до стагфлация.

27

Садик Хан

преди 4 години

Емиратът Британия може и да стане велик. Всеки мюсюлманин ще работи за неговото величие!

26

българин

преди 4 години

Ще берат ядове англичаните.с тоя клоун! Ние имахме такъв случай.с Жорж Ганев! ( Георги Петрушев) -:) Леле леле.Това "вълната" На временното" опиянение" Не е на добре! Шаблонните изказвания.Са пълен фарс! Ето една нация.Как може да се унищожи! Избери си некадърник и той лично Ще унищожи държавата! -:( При нас лично се случи с Борисов! Пазача на Тодор Живков! Ще залезе скоро ориола му.Но загубеното За теб и мен българино.Никой няма да ти го заплати!

25

Лалала

преди 4 години

Знам много добре какво прокарват в парламента живея във Великобритания от 10 години. 😁

24

Sicht Punkt

преди 4 години

.Не вярвам да излязат без сделка и не мисля че той ще посрещне Коледа като премиерСега в английският парламент, се прокарва законопроект, който отнема възможността на премиера да го разпусне от септември до ноември - точно когато изтича крайният срок. Това без сделка е абсолютно невъзможно!

23

Анонимен

преди 4 години

Няма как Борис Джонсън да направи Великобритания велика, но със сигурност ще намали територията и с 2/3 .

22

Анонимен

преди 4 години

Че англичаните ще загубят от Брекзид, това е ясно. Няма генерални промени без загуби и то за обикновения човек. Дано поне да няма загуби за Европа. А това, че ГБ е захранвана европейските фондове е леко смехотворно. Фондовете ги пълнят Германия, Франция, Италия и Испания. От години. Англичаните дължат пари на Европа, нямат да вземат, както се тръби постоянно. Затова и излизат. За да се опитат да минат без връщане на дължимите суми. Всичко е пари в Брекзит.