46

мнение

преди 4 години

стига с тиа партии хората са по-важни първо хората и след това партиите

45

Анонимен

преди 4 години

От ЕС ни казаха че трябва да вземем мерки срещу корупцията.А какво направихме ние? Узаконихме корупцията на най високо ниво!Сега вече кръга е напълно затворен и всичко е точно и законно. ГЕРБ ще обявява обществени поръчки, "нашите" фирми ще ги печелят, и после плащат половината печалба директно ГЕРБ под формата на дарения.Перфектна схема. Евала.

44

А да видим

преди 4 години

Едно е, кога парите идат от народеца, друго е, когато чакаш някой "бизнесмен" да се бръкне в джоба, еле, ако е от твоята партия пък!:D

43

Анонимен

преди 4 години

Соросчета , ше ревете - създавате корупция - още повече поданици на РБългария ще ви обърнат гръб и накрая ще си останете само вие и БХК в тази територия !

42

Анонимен

преди 4 години

Демек от мафията.

41

Кат Русия

преди 4 години

няма втора, тъй могъща на света....Ето това стихче не излиза от главата на нашия президент, пилот.Но по-добре пилот, отколкото шофьор, като във Венецуела.

40

Анонимен

преди 4 години

Ама те спирали ли са ? Че в българският парламент се гласуват само лобистки закони ,един път не помислиха за нащастният си народ !

39

еволюция

преди 4 години

Всъщност най-болезнената част от закона е че офшорни фирми не могат да финансират български партии. А големия грабеж беше в офшорки.А иначе, най-ценната е рекламата от уста на уста. И когато тя не е платена е най-искрена.Така че самото знание че съществува такава партия вече е достатъчно да реша дали да гласувам или не.До преди три дни гласувах за ГЕРБ защото се опасявах че ако гласувам за ДСБ има опасност БСП да вземат мнозинство.След Кристиян Бойков вече ще гласувам за ГЕРБ по убеждение.

38

Анонимен

преди 4 години

Ще взимат,ако бизнеса даде

37

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо завода на Фолксваген няма да е в България.

36

Перачи на пари

преди 4 години

Обикновено частният бизнес за пране на пари има 7-8 фирми, съдружия роднини (кръчми, хотели, строителен бранш, галерии) Едно лице с няколко фирми плаща дарения за лобистки закони и бандитската държава е легализирана.Поне преди избори да са длъжни да публикуват дарителите, така ще знаем какви антинародни закони ще приемат.Като се има предвид информационното затъмнение, ще останат мутрите с бели якички и наглите им отрочета с купени диплом в БГ.Не им стигала субсидия от един лев?!Бягайте от БГ

35

Калеко Алеко

преди 4 години

Това не е новина а закономерност ... Няма да успее и другото му "Вето" за F 16 ... Държавната политика е като Висш пилотаж, за който летците на рушките МИГ-ове няма как да са подготвени ... Като е решил да прави Форсаж, поне първо да го изтренира с Деса ... !!!

34

ХХХ

преди 4 години

Брей този човек не разбра че няма смисъл да налага това вето. Това правителство си приема закони който са му изгодни. Ами те на практика узакониха всичко противозаконно.Сега с бизнеса узаконяват и рекета. Толкова здраво са се впили във влостта че няма спасение.

33

избирател

преди 4 години

Някой може ли да ми даде конкретен пример,за едно,поне едно действие на нашите политици/без значение от коя партия и цвят/,действие с което превеждат в прав текст понятието "ДЕМОКРАЦИЯ"?

32

Анонимен

преди 4 години

Хайде,вече корупцията е законна,честито на робите.

31

Анонимен

преди 4 години

Това е законен рекет... дай пари аз ще ти ги върна като управлявам. Опорочени конкурси, наши фирми, завишени цени :) Прекрасно, нямам думи

30

БГ

преди 4 години

Гласувахте ли за 1 лев ? Гласувахте! Сега този който го предложи това да обясни как ще е е по добре

29

избирател

преди 4 години

Некоректно поднесено заглавие!Правилното е...."Бизнеса ще има право да си купува партии,законно!"

28

4040

преди 4 години

Дарение е ако помагаш на болен, това е РУШВЕТ от бизнеса за да ти провурви да имаш бизнез в България. Иначе не даваш рушвет, но отиваш е Румъния или Турция. РУШВЕТ=КОРУПЦИЯ.

27

Анонимен

преди 4 години

Така де, основната специалност на Борисов е рекета. Сега го узакони.