12

Кратун

преди 4 години

На американците им трябваше военна база на Балканите и си оформиха измислена държава, която няма друг избор, освен да ги слушка безпрекословно, ако не иска да бъде заличена за един ден от Сърбия.

11

Анонимен

преди 4 години

Не само че е имало търговия с човешки органи ами и с тези кървави пари са плащани оръжия.Знае се даже и кои доктори са участвали в "касапството".Имеше и снимки даже.А кога и Албания ще бъде изправена пред съда за съучастничество в престъпление срещу човечеството,защото всичко това се е случвало а нейната риторика по време на война.

10

MaйMyнaтa

преди 4 години

Това ме подсеща эа една книга-" КОМА " !! Истина е

9

Анонимен

преди 4 години

борисоВ , този престъпник скоро те похвали . Приятелите имат еднакви интереси .

8

не може да бъде!

преди 4 години

Само Харадинай ли е търгувал с човешки органи?Аз считам,че в Косово тази дейност +трафик на наркотици и оръжие са въртяли всички,които сега са в управлението!Прокурорката Карла дел Понте,която е специализирана в разследването на тези дейности един път се изказа доста остро по въпроса,както се казва изплю камъчето и светкавично я уволниха!Защото в Косово е действала мафия под чадър на влиятелни външни сили/познайте до 3 пъти кои/.Сега ще видим един фарс на правосъдие,истината е страшна!

7

ттт

преди 4 години

До АнонименНеее, Порошенко е много любим на властите в Евросъюза. В целия съюз се продава само една стока от Украйна. И тя е шоколадовите бонбони на Петро. А кои са те - от фамилията му премахни първата и последната сричка и ще разбереш. Дари след като украинците го изхвърлиха, ЕС се солидаризира с него и увеличи асортимента на предлаганите негови сладкиши.

6

дс

преди 4 години

До АнонименТурците са 88% от населението в Кърджали. Кърджали не е България, това ли следва?

5

Анонимен

преди 4 години

Порошенко кога ще го разследват за търговия с органи ?

4

Гост

преди 4 години

Прав, здрав мъж. Отвличат го. Упойват го. Вадят му бъбрека и го пращат в лагер. Или вадят и двата и хвърлят трупа.

3

ттт

преди 4 години

Сърбия (тогава още Югославия) изпрати войските си в Косово, точно за да пресекат тази практика. Като Х. Тачи беше главният търговец. Но последният изплющя една словачка (тогава държавен секретар) и тя организира войната срещу съседите. За едното плющене!

2

Анонимен

преди 4 години

Ако го напердашат тоя, ще стане интересно.

1

ss

преди 4 години

Де кажи сега, каква е тая измишльотина - държава Косово!? То се вижда и какви са им "политиците" - до един бивши терористи-убийци и трафиканти!