10

муспи

преди 4 години

Не е важно дали президента и медиите лъжат, а в полза на кого. Така народа вярва че всички лъжат, но медиите и правителството с президента са си все еврейски гешефти и никой не споменава нищо за това. Което всички смятат за лъжа, е поредната доза отрова спускана от владеещите всичко. Ние в България смятаме Тиквата за смешен лъжец, а той е назначен именно за това си качество - без да съзнава,да се *** с геноцида.

9

Анонимен

преди 4 години

На лъжата краката са къси.

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Ми ти Тед лута руснаци, ненормалници, ли да им мислиш ...

7

Влади

преди 4 години

Време е, значи, за една малка война, която да повиши самочувствието на американците.

6

Анонимен

преди 4 години

как няма да има срив към медиите, котато в желанието да го омаскаарят либералните медии сами се маскарят. Голяма медия в САЩ поблукива известие че Тръмп махнал статуята на Марти Лутър Кинг и Сащ пламна. Е, Тръмп не я е махнал, просто е бил служил нещо пред нея и тя не се е виждала но човекът изплюл тази новина не е проверил информацията си, а веднааг я е публикувал. нещо достойно за активист или блогър, но не и за журналист.

5

Анонимен

преди 4 години

вчера твърдаха че рейтинига му се е покачил с 5 процента. Денсак - срив. Ясно - питали са привърженици на демократите.

4

:-)

преди 4 години

Само 14% смятат, че сривът в доверието към институциите се дължи на Тръмп. Ами останалите 86% какво мислят по въпроса? Ето ви пример за манипулативно написана новина!

3

Анонимен

преди 4 години

Много президенти, една и съща политика. Едва ли всички са възпитавани от едни родители. По-скоро има едни чичковци, които дърпат с конци.

2

Анонимен

преди 4 години

На фалшиви медии като днес.бг още повече не трябва да се вярва. Тръмп има най-високият рейтинг на УС президент.

1

Анонимен

преди 4 години

Добре, че тук не е така и вярваме безрезервно на Цар Тиква и на прасешките медии!А пък за доверието между хората изобщо няма да ви споменавам...