14

Анонимен

преди 4 години

14ти, звучиш като че ли те е яд че няма да можеш да им усвояваш средствата които внасят европейския бюджет?

13

Въжето свършва...

преди 4 години

Островните пиянки сами си надянаха въжето и шибнаха коня с камшика. Сега, когато виждат, че им остава съвсем малко въже преди да увиснат на примката пак се мъчат да климбарят и да извиват ръце в типично британски стил.Могат да блъфират колкото си искат, тези номера вече не минават пред ЕК.Скоро ще гледаме как сами се окачват на примката...

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7 Прав си, но това няма да промени факта, че референдумът гласува Брекзит и не може да има връщане назад. Най - малкото заради резила, който високомерните англичани не биха допуснали, независимо че този референдум беше плод на абсолютна политическа манипулация на народа от политическата върхушка.Въобще това с референдумите е много кофти работа. Те са най - добрия начин да накараш хората да ти играят по свирката, ако знаеш как да си изиграеш картите. Последствията не са важни.

11

оня

преди 4 години

не знам дали сте прочели,но парламента прокара поправка в закона,да НЕ разрешава напускане на ЕС без сделка,което означава,че Борис Джонсън трябва да преговаря и да постигне сделка или да иска удължаване.Той не иска удължаване,значи ще се ритат взаимно докато се разберат.Ако изобщо стане.

10

А сега сериозно

преди 4 години

Пълни глупости. Втори референдум не може да има, докато не се изпълни първия. А Брексит без сделка се получава автоматично ако Джонсън не поиска продъжение. Остава да видим дали Джонсън се следващия предател и да затрие торите. Тогава партията на Фараж ще е новата партия на консерваторите и ще ги отнесе всички.

9

Анонимен

преди 4 години

Развод ми дай и не ме мъчи....

8

Анонимен

преди 4 години

Всичко което трябва да направи премиера, за да излезе държавата от ЕС е да не удължава срока след 31 Октомври. За това се изисква съгласието от двете преговарящи страни. Той може да не го даде и държавата автоматично излиза без сделка. Парламента не може да удължава срока. Много е просто, стига британците да искат наистина да излязат. Работата е там, че те не искат. Всичките политици играят своята роля, за да бавят процеса и да го осуетят.

7

Анонимен

преди 4 години

Не е избор това. Това е демонстрация, как системата не работи и елита може да прави каквото си иска. И това цели нова система в имперска Англия която ще лиши народа от право на глас. Очаквайте скоро провал и нова система. Енгилизите са царе на манипулацията.Няма нормален, който да вярва на този ***.

6

Анонимен

преди 4 години

как пък всички ненормалници станаха премиери или президенти?!? има нещо сбъркано или просто човешката цивилизация започва стремеглав полет към изчезване

5

Анонимен

преди 4 години

Отлагат, отлагат, какво толкова се пипкат, излизат и живота продължава. Какво толкова се дърпат. Хората са гласували да излизат и излизат.

4

Анонимен

преди 4 години

Нов референдум е най - логичен!Борис Джонстън сложи динена *** на великобританците с обещанието си да изкара GB дори без сделка. Това е така защото парламента отхвърли няколко пъти този вариант. На хората им омръзна това полужение на неопределеност.

3

Анонимен

преди 4 години

При едни избори не се знае дали ще бъдат главна опозиционна партия. Сами си разбиха партията, заради вътрешни борби за власт.

2

Анонимен

преди 4 години

Сига дрьнканици, няма спасение за джендърито от ЮКей

1

Анонимен

преди 4 години

къв референдум кви 5 лева, това е лебедовата песен на консерваторите.