20

Ели

преди 4 години

Гледах му интервюто с Оливър Стоун в "Борбата за Украйна".Човекът говори истини, следва икономическата логика, не черпи политически дивиденти на гърба на русофобията.Украйна цъфна и върза, когато синчето на Байдън заграби петролния бизнес.Колкото повече опозиция и икономически просперитет за украйнците, толкова по-добре.Нацитата се налудуваха, време е сериозни хора да поемат управлението в Украйна.В момента икономически Украйна е много зле, украйнците страдат.Да не говорим за демография.

19

Тъй, де!

преди 4 години

Какво значение има някакъв си Путинчук с неговите 40 депутати в 450 местната Рада. Просто той е украинския болен Волен!

18

Анонимен

преди 4 години

ние си имаме достатъчно проблеми но кликата на гробарската партияслугите на краваршингтон ни заливат с материали за украйна и русиявижте балгария бре по.дл.гиза болни деца няма лекарства за други има апартаменти с асансьори те ми пишат за украйна пред парлламента да ви провесят е малко

17

джо

преди 4 години

Що за глупава статия? Въпросния човек никога не се е изнасял от Украйна.Не зная всички политици там и кой на кого е човек, но за неговата партия гласуват руско говорящите в Украйна.Като се има пред вид неучастието в изборите на населението от самопровъзгласилите се републики и хората които работят в Русия, даже процента е по - нисък. Как в България имаме ДПС, напълно нормално на фона на историческите събития. Защо да няма такава партия и защо запада трябва да го е страх

16

Анонимен

преди 4 години

"Този един ден ще бъде съден и екзекутиран за държавна измяна. Слава Украйна!!!"Някъде измежду цялото това орално облужване на ?Украйна забрави, че се намираш в България. Или според зависи с какво ще си оправдаваш поведението в момента. Да чуем от тебе "Слава на България" е мисия невъзможна.

15

УкроПиитекия

преди 4 години

Статия с неграмотно заглавие и безсъдържателно изложение. И за какво учите журналистика? Можете да пишете платени заявления и без 4 години запой из дискотеките!

14

Totenkopf

преди 4 години

Този един ден ще бъде съден и екзекутиран за държавна измяна. Слава Украйна!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Статии употребяващи елементарна пропаганда обикновено обслужват Вашингтон. Вземете за пример тази статия- още в началото ти се обяснява, че този е зъл и синоним на Сатаната. Някой е нетърпелив да го представи в най-лошата му светлина и очаква всички читатели първосигнално да включат лайнометите.

12

Светозар

преди 4 години

Кремълските троляги изпадат в екстаз. Не се радвайте, драги мои. Кремълската пионка и доносник на КГБ няма да върне Украйна в Кремълска орбита. Свърши тя. Украйна ще си иде към Европа, а " вашта майка " Русия към Азия. С Иран Афганистан, Турция и Северна Корея. Там където им е мястото.

11

Мишо

преди 4 години

#Завръщането на Русия# това е само началото!

10

Петров

преди 4 години

За наглия американец Байдън който най -безцеремонно колеше и бесеше, назначаваше и уволняваше и украинците го посрещаха като ага с теманета до земи, естетсвено нито дума. Америка за България и Америка за Украйна - гарван гарвану око не вади.

9

Мнение

преди 4 години

Правилно в заглавието е да се напише "Сивият кардинал....", а не "Сивия ..." Пълен член!!!! каквото и да значи това!

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБорис Джонсън не може да гледа руснаци дори на снимка.

7

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ СИ ВРЪЩА УКРАЙНА, НАТРЕСЕ ГО НА АНГЛИЧАНИТЕ И ГИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ.

6

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсон ще води англетата и ще прави яко бизнес с Русия. Кой го интересува Украйна, това държава ли е?

5

!

преди 4 години

Статията направо цепи с обективния си безпристрастен стил, малко напомня на работническо дело и кинопреглед от соц времената, нищо че е "сделана" в някой бастион на свободното демократично слово хахахаха

4

Анонимен

преди 4 години

до 4..Волен? Ти добре ли си бе човек? Волен поне.Казва нещата от време на време в прав текст.Докато "бога слънце" Борисов.Пее една и съща песен.Ес НАТО и пак ЕС! -:) Но нищо не казва и прави.За Българските НИ ИНТЕРЕСИ! -:) Мислете бе хора! Научете се да мислите САМИ! А не да приемате за чиста монета Само това което ви казват!

3

Анонимен

преди 4 години

И ние си имаме един предател - Волен МедведЧук !

2

българин

преди 4 години

До 1 ви..За Меркел си прав..Но за Макрон ЖЕСТОКО ГРЕШИШ! Той 1 ви и единствен."намекна" в прав текст.Че Европа.В сегашната си форма.Има нужда от Наша Европейска си армия! Тоест.Намекна Че Ако имаме такава.Америка Ще трябва ДА СИ ТРЪГНЕ ОТ ЕВРОПА! Не чух НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ"ПОЛИТИК" СЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО МУ.ДА ПОВТОРИ КАМО ЛИ ПОТРЕТИ ДУМИТЕ И ИДЕЯТА МУ!-:( За съжаление сме уви! Така че разликата Меркекл предателката на Европа и Макрон.Е от земята до небето!!!!Само ще вметна.Че Европполитиците спят!

1

Анонимен

преди 4 години

Предатели и стука4и е имало и ще има .