31

АБ

преди 4 години

Каква е тая права? То малко като четриъгълник.

30

Хомосексуалист

преди 4 години

До човекСпартанците и щурмоваците на Рьом били силни, защото са били професионални войници, а не защото са били o6paтни. Я кажи бе, пиле, от масата меки китки с оскубани вежди, епилирани и с изрусени коси, а също така и масово наркомани, колко от тях стават за войници?

29

човек

преди 4 години

Гостенин (номер 22) е прав.Сигурно визира Ернст Рьом, фюрера на SA, открит гей и съперник (а може би бивш любовник?) на Хитлер.Също така, великата спартанска армия е била разбита от гейове убийци.Които очевидно никак не им пасва прякора "мeки китки".

28

Анонимен

преди 4 години

Джурналчето, мислиш ли, че трябва да знаем кво е ЛГБТ!? Слаб 2 за списнята

27

ааа

преди 4 години

Винаги е тъжно, когато човек стане жертва на вярата си, че ще бъде разбран. Истината е последното, от което се интересуват извергите, изтрещяли заради лицемерието и дивотията на политиците си. Нищо чудно да е била убита от гей, подразнен от възможността да живее открито. Историята непрекъсното потвърждава, че тай-голяма непоносимост се проявява към нелицеприятните сходства и подобия.

26

Анонимен

преди 4 години

Kак така , в Русия да се малтретират защитници на гейове , а баш ГЕЯ си лежи в МАВЗОЛЕЯ по4ти 100 години .Защо не го изхвърлят от там , кат са такива принципиални ?

25

Хомосексуалист

преди 4 години

До малчък гейOбратен съм и с ръка на сърцето казвам, че т.нар. ЛГБТ общност са социални napaзити и тyмор за обществото!

24

Мальчик-гей

преди 4 години

Интересно ми е да разбера, когато видите, че синовете/дъщерите ви са от лгбт общността, какво правите - порицавате ги публично, отказвате се от тях или направо поръчвате някой да ги очисти??? Жалки сте!

23

Анонимен

преди 4 години

до "западняк Европеец" -:) По писанията ти личи..ЧЕ ЛИЧНО ТИ СИ ИЗОСТАНАЛ! Бегай с Американофилизма си бе "момяе"! На глупостите ти.Се връзват само акранчетата ти -:) Ако изобщо знаш смисъла на тази дума -:)

22

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето принадлежи на Русия и на Евразия, която се владее от Русия. Русия е страна с мисия, Русия е новият световен лидер. А ЕС и САЩ все повече затъват и се превръщат в обикновени маргинали.

21

Гостенин

преди 4 години

Па другия ви идол - ленин- и цялата му партия са от същите екземпляри!Дори преди смърта на ленин Раша е била рай за ЛГБТИСМ!Ама то от левичари толкоз. Неука маса, водена от ЛГБТИСМ!

20

Мунчо

преди 4 години

Аааа, видях в гугъл. Да ви имам проблемите!

19

Гостенин

преди 4 години

Дори вашия идол х*итлер е дошъл на власт благодарение на ЛГБТИСМ!Е, вярно - после ги поизбил, ама си факта си остава.

18

Гостенин

преди 4 години

Някои от коментиращите имат прекалено опростена система на виждания.И те са основния контингент от палачи на всички (без изключение) главорези във Световната История!Но майката-Природа си знае работата и ги ликвидира във следващото поколение!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Руските попове са като българските попове.В храмовете им е пълно с хомосексуалисти а после говорят против тях.

16

Анонимен

преди 4 години

Време е Русия да приеме гей браковете в памет на убитата рускиня.

15

Гостенин

преди 4 години

До Анонимен 11Това ли е решението, бе игнорант?Смърт?Дай да ти видя Спарта - първата левичарско-нацистка държава във Историята?Къде е Спарта? Избита от ЛГБТИ армиите на Ахил (щото Менелай явно е бил от същата порода, и после на Александър! Дето пак са били основна част от армията!)Убийството е решение на проблема единствено и само за примитив!

14

Мунчо

преди 4 години

ЛГБТ да не е някаква сложна болест като СПИН?

13

Мунчо

преди 4 години

Какво е ЛГБТ?

12

западняк европеец

преди 4 години

Защо ни занимавате с изостаналата държава Русия? Там се колят за щяло и нещяло, диваци.