11

Анонимен

преди 4 години

Фавела Красно Село........топ куолиту!

10

,.,.,

преди 4 години

Малките магазинчета и заведения да не си изхвърлят кашоните около кофите за отпадъци надявайки се фирмата за разделно събиране да им ги вдига.Не го прави.Да си ги нагъват и ако контейнерите за хартия за препълнени да ги слагат в общите.Иначе се разпиляват и подмятат с дни.Не разбирам и тези люде който слагат кашони с дрехи до контейнерите.Обикалящите роми само ги рахвърлят наоколо и "закичват"кофите.Грозна гледка.

9

Гражданин

преди 4 години

Аз живея на посочената улица. Наистина положението е плачевно, улицата е чатично павирана, а преди вереме от близката фирма положиха частично асфалт. Кофите за смет са изпочупени. Картинката се допълва от няколко бездомни кучета с малки кученца. Положението е по-зле и от селска махала, но за сметка на това данъците не са с отстъпка. Тротоари никога не е имало както и осветление!

8

123

преди 4 години

До КарловецМного сте прав!И съседите около нас си имат кофи, а ползват контейнера дето е сложен за къщите без малки кофи.И се оказва, че си плащаш съвестно данък смет , а няма къде да изхвърлиш торбичката си битов ***.Оправия няма, защото самосъзнание няма.

7

Loyko

преди 4 години

Кога най после българина ще разбере,че Култура е начина по който живеем,а не отношението към Изкуствата..или колко пъти е ходил на кино или на театър.Затънали сме в *** и глутници от бездомни кучета...но иначе не пропускаме опера и балет. Народ и чудо....

6

Анонимен

преди 4 години

Мръсотията и мизерията е почти навсякъде. С малки изключения нещата стават все по зле. Чистота в градовете е на ужасно ниско ниво. Толкова сме свикнали с вонята и безобразната мръсотия, че почти не я забелязваме.

5

човек

преди 4 години

До 4 (Реститут)Човече, ти да не би случайно да говориш за Кабул? Или Катманду? Може би Колката?Ако не си разбрал случайно, аз живея в София. София е град, столица на България, държава в Югоизточна Европа, член на Европейския Съюз от 2007-*** година.И твърдиш, че в такава държава в столицата, независимо кой квартал е нормално да има плъхове по улиците?Аз съм обиколил бая европейски градове и не съм видял никъде да има.Не по улиците поне. Там няма препълнени кофи!!!

4

човек

преди 4 години

Виждал съм до кофите за смет близо до нашия блок да претичват плъхове по улицата.Да го е страх човек да излезе по чехли на бос крак през лятото!

3

akud

преди 4 години

в пазарджик е същото. при това.че от тази година всички данъци скочиха буквално със100℅.....

2

анонимен

преди 4 години

"Модерна" европейска столица...

1

Реститут

преди 4 години

Айде,моля гражданите от покрайнините да не се правят на много социално ангажирани,те какво очакват?Да е чисто като в затворен комплекс ли?