37

marquise

преди 4 години

Ако ГЕРБ иска да си направи сепуко, нека издигне кндидатурата на г-жа Фандъкова за пореден кметски мандат на София.Тогава местните избори за кмет ще станат поредната реплика от последните избори за Президент.

36

АК-47

преди 4 години

Само това не! Тази зомбирана женица не разбра ли, че не става за тази работа. Ама докато не се нагушата мафиотските фирми с нашите пари, тази кукла на конци много им е удобна. Сега и онзи със златните ланци, като го изберат, циркът в България ще е пълен. Абе българи, докога ще гласувате за гробокопачите си....

35

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ губи гласове.Не може вече да разчита само на ромите и държавните служители.Преди евровотът дори решиха да се коалират с умрялото СДС.Жертваха едно избираемо място за сашо йорданов.Сега са се изплашили че фънда няма да спечели.Загубата на София ще е краят на управлението на мафиотът Борисов.Приятелят му Тайпи изгуби Истанбул той пък ще загуби София.Надяват се Гешев да не повдига обвинения срещу тях.Ама знае ли човек,оня може и да забрави КОЙ го тури на тоя пост

34

Анонимен

преди 4 години

Тази *** от рилско и учителка по руски стана за посмешище, тотален провал! САМО ДА НАПОМНЯ: ПЕРКИТЕ ПО ГРАФА ОЩЕ СА СИ ТАМ. ОТНОВО НИ ИЗЛЪГА СЕЛСКАТА УЧИТЕЛКА. НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!

33

Селя Нин

преди 4 години

Тази е добър кмет? Чакай да се прекръсти 18 пъти. Има квартали на София без асфалт, не говоря за лош асфалт а за 100% неасфалтирани улици. За тротоари не могат да си мечтаят половината квартали и когато видиш майки да бутат количките си на 10 см от движещи се автомобили ти става ясно колко "кадърна" е кметицата.

32

Анонимен

преди 4 години

Ти си го избра.

31

Анонимен

преди 4 години

С назначаването на Гешев за главен прокурор възможността Фандъкова да бъде съдена и вкарана в затвора е нулева.Те за това си го избраха,за да не повдига обвинения срещу престъпленията на Борисов и ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 4 години

Да ти кажа честно, точно новософиянци гласуват за тази калинка, защото си създават грешно впечатление, че много се прави за града. Не е така.София можеше да е светлинни години напред, ако тази не даваше поръчките на мафиотстките фирми.Вън Фандъкова от софия, кметувай си с самоков

29

Анонимен

преди 4 години

няма нужда да се бори! ако се кандидатира, софиянци ше я изберем отново. София никога не е имала по добър и ефективен кмет! тия дето я критикуват са от новософиянците (столичани в повече) дето се заселиха от няколко години тук, и миекат из улиците ни!

28

Анонимен

преди 4 години

ДА ПАЗИ БОГ! РАЗСИПА МИ ГРАДА ТАЯ РИЛСКА ***.

27

Хаха

преди 4 години

Тя може да си се бори, но въпросът е при грандиозните провали, особено последно време, изобщо кой ще я подкрепи...

26

Анонимен

преди 4 години

А защо има перки по Графа. Нови пострадали ли трябва да има за да махнат тези опасни за здравето арт камънаци.

25

ПроСоТо

преди 4 години

да се кандидатира!Съдбата на Цецка я зове...

24

Доцент

преди 4 години

Бе, не е типичната гербераска калинка като външност и поведение! Не е достатъчно грозна и дебела! Не е толкова проста! Не хвали с апломб вожда! Знае поне 1 чужд език - учителка по руски език! Той не е чужд, но джендермените не го обичат и полит коректно го определяме като уж чужд.

23

мда мдааа

преди 4 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИТЯ ВАШАТА ПАРТИЙКА ОТ ТАМ ВИ КОМАНДВА!И МНООООГО ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ...ДЪРПА ВИ ВСЕ ПО-НАДОЛУ МАЙНОЛЕ..

22

тя

преди 4 години

Няма да се кандидатира , защото усеща провала !

21

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

До глас народен..Глас си........но от тоалетната!

20

глас народен..

преди 4 години

До Причина имаИ САМО една стига! Хората гласуват свободно, а не поемат вече отзад парашутистите от ЦК НА БКП. АЙ ХУБАВ ТИ ДЕН И ДЕРЗАЙ!

19

Причина има

преди 4 години

Кажете пет причини за да гласувам за г-жа Фандъкова

18

Граф Игнатиев

преди 4 години

Граф Игнатиев щеше да гласува за нея.