23

futurehealth

преди 4 години

Най-после....

22

Баал

преди 4 години

Ритането от надути ваканцуващи на сезонни работници може вече да започне точно сега..Евтино , на промоция.Само и мен да ме сме сбъркат докато се мотам из хотела. Ритането може да в взаимно. Само че мен ще ме глобят по техните стандарти и ще трябва да продавам къщата да платя на надутия псераз.

21

Анонимен

преди 4 години

В Щатите сумата щеше да е милионна. Но в страната на бедняците е така.

20

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза, всеки западен *** може да ритне жестоко в кратуната българин срещу скромната сума от 6000 Еврака. За тях това не са много пари. Този специално е *** със забавено, умствено развитие и не печели много, но има хора, за които това са джобни пари.

19

Анонимен

преди 4 години

Е, колко да и дадат на жената. Шведа е виновен, но в България се спазва Римското право при което съдията взема решение според записаното в закона.В Америка правото е съвсем друго и нашето правораздаване няма нищо общо с това което гледаме по филмите. В Русия също правораздаването е различно от нашето.Нашето право си е добро, колкото и да не ни се иска да е така понякога.

18

Тинтири-минтири

преди 4 години

До Анонимен 18Ното ви знам класа, нито съдията, нито дали е бил и колко ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР, камо ли аткъде ВИЕ имате компетентност да го оценявате така?! Присъдата не може да е справедлива, ако не е съразмерна. Знаете ли ВИЕ, че животът е различен от американските филми за Ерин Брокович, че в БГ такива обезщетения /за неМЕДИЕН случай/ се присъждат за счупена челюст с избити няколко зъба и операции?!

17

Исмаил Шабански

преди 4 години

В Швеция има такива глоби за превишена скорост.Самият акт бе брутален, умишлен и непредизвикан с нищо. Животинско деяние.Има значение, дали е средна телесна по непредпазливост или извършена, както в случая по зверски начин.Законът трябва да прави разлика м/у двете.По случайност следствието от деянието е само средна телесна повреда, можеше и да е по-тежко, не дай си Боже, вкл. фатален край е допустим от такъв хайвански ритник.

16

Анонимен

преди 4 години

Преди моного години, един изключително добър юрист и съдия, каза пред нашият клас, че работата на съдията е много тежка и отговорна, защото от неговото решнеие зависят съдбите на много хора. Днес никой вече не мисли за това. Някой *** осъзнава ли, че с това решение оценяват жестоко нападение над жена на 12000лв ? Присъдата трябва да превъзпитава и да спира подобни престъпления, не да ги насърчава. За това трябва да са тежки. Осъденият тук е жената. Нейната съдба е напълно съсипана.

15

Анонимен

преди 4 години

Откъде е жената?Шведите са под закрила,напразно е водила дела за справедливост жената,не я очква нищо добро.

14

Анонимен

преди 4 години

Ралф в момента си пие водката и се надсмива на Територията. Пито - платено!

13

Анонимен

преди 4 години

Ами срама, ами психологическите вреди. Кажете ми как ще работи нормално оттука нататък жената, без да изпада в страх всеки път щом види някакви пияни албиносчета, шведи, англета, руснаци или каквито и да е други руси животни.

12

ноби

преди 4 години

цялата порнография в държавата почва със съда

11

Чужденец

преди 4 години

До Анонимен (3):Баш "нищо" не е, а е половингодишна заплата. Но трябваше.

10

gio

преди 4 години

после защо всеки си прави каквото иска в тази държава. Евала 12 бона и пребивам някой пред депутат пред парламентна. Могат да сложат и един касиер да прибира парите.

9

Наблюдател

преди 4 години

"Бургаският окръжен съд редуцира сумата до 18 000 лв., а апелативни магистрати - до 12 000 лв" -- 'баси лaйнapитe тези в съда! Тези са причината за неуредиците в страната.

8

sss

преди 4 години

Пулев го направиха на майм,уна целувка, ако я беше плеснал по *** - щяха да го вкарат в затвора... тоя рита и унижава и 12 бона... ама както каза кандидата за нов главен прокурор: "Прокуратурата била в най-добрата си кондиция"...

7

гого

преди 4 години

туй е заплатата на главен архитект за 5 години бря у бойковата държава. ша ходя да ме ритне и мен.

6

Стамат

преди 4 години

От 12000 5-6000 за адвоката, 3000 за разноски и какво остана - жената я ритнаха за едни 6000 лева, но обезщетението е разумно.Май адвокатът ѝ е доста ***, с тоя "морален протест", който струва на жената 3000 лева.

5

Анонимен

преди 4 години

С удоволствие бих платих 12000лв да изритам по същия начин съдията по делото. Само кажете на кой да платя.

4

Анонимен

преди 4 години

12000 лв кат се разхвърлят по адвокати и други готованковци , може Диана да си остане само с "ритника" .