9

тя

преди 4 години

Непрекъснато сме нападани от роми , обирани и бити , до кога ще търпим!?

8

тя

преди 4 години

Досегашният кмет, как ще решава проблемите на квартала , когато не е от него ?! Ако е на моето място веднага ще намери начин да събори "виетнамските общежития "! Те са негодни за живеене , още преди 20 години е изтекъл срока им , а сега са и отровни поради наличие на азбест в панелите им !

7

тя

преди 4 години

Живея срещу т н виетнамски общежития - гето , коетое под прозорците ми! Ще гласевам единствено само ако има издигнат кандидат -кмет от инициативния комитет и за никакви партийни кандидати - наслушахме им се на лъжите !

6

Geri Ivanova

преди 4 години

Фиков е платен от БСП ! Напишете в Гугъл "Цветан Фиков" и ще се уверите ! Това е пореден номер !

5

Стачни действия?!

преди 4 години

Стачкува онзи, който работи.Потърсете материали на Антон Тодоров, той цитира архивни източници от времето на социализма. Масовото безделие и непосещаване на училище е характерна особеност на ромските гета още от времето на соца. Това не е от днес.Тогава, как биха могли да стачкуват жителите на "ФакултетО"? Само като престанат да правят нещо, което ги свързва с държавата.Тях какво ги свързва с държавата? СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ. Значи, в знак на протест да престанат да взимат помощи!

4

Анонимен

преди 4 години

бсп във всеки протест!

3

Анонимен

преди 4 години

АБВ и БСП едва ли ще успеят да привлечат избирателите на ГЕРБ да гласуват за тях. Нямат финансовите възможности на ГЕРБ като следствие от 10 години грабеж. Така даже ще загубят и избирателите си от Красна поляна.

2

поправям се

преди 4 години

Бате Бойко кога ще подкара римска каруца та да го видим по телевизията?

1

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам ли, че тези размирни граждани пречат на чудесната симбиоза между политици и роми?