189

До 209

преди 4 години

И на мене ми е гот

188

До 207

преди 4 години

Какво безсилие те гони бре ? Завода ще бъде в Измир, Турция. Какво дискутираш ? Те немците знаят къде да инвестират в сигурност а не да им откраднат фирмата с подправен подпис и печат

187

Анонимен

преди 4 години

До 196Абе домат не ядеш с колците, ама правилно се пише Сделка, а не Зделка, което пък показва селския ти неграмотен произход....

186

Абе

преди 4 години

Хайде да приказваме,след избора!А?Защото ако изберат България ми е много интересно какво скимтене ще падне...и смях!

185

Истината

преди 4 години

Всяко вестниче може са си напише прогнозата,но самия Филксваген не е казал още нищо за избора!А той е предопределен-страна от Европейския Съюз!

184

Анонимен

преди 4 години

Заводът ще е в България!Помнете ми думата!Никой няма да иска да инвестира в мразена от всички ориенталска затъваща държавица,с безброй проблеми и неясно бъдеще,като Турция!

183

Анонимен

преди 4 години

И турия не е ЕС. Ако се затрият 5-10 парчета на поточната линия, все тая ...

182

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко е моето, защо останалите 1000 трябва, да страдат и те? Или ако е твоето?

181

Анонимен

преди 4 години

До чукчаДа, само да не е твоето дете!

180

Анонимен

преди 4 години

Цирка с завода е по-голям от хака на НАП. Те им казаха Турция ще е, по вечерната емисия пуснаха някъв маймуnчо, който каза че още не се знаело. Той щял да се бори. Нещо като оная с голямата муцун4, обясняваща какво е бетонирала и колко успешни били хотелите на шефовете и, а на фона отзад празен плаж, даже гларус не прехвърча. Тази неадекватност според мен вече идва от кръвосмешенията м/у комунистите да запазят парите, следващото им поколение аристокрация какво ли ще е...?

179

Шефа

преди 4 години

След като Борисов вдигна с 200 % промишления ток , вече нямаме никакъв шанс!Може би това е умишлена услуга в полза на Турция?

178

фАТМЕ

преди 4 години

Ах, господинчо защо лъжешшшшшшшшшшшш!Битка, не е имало! Прочети какво дадоха турците на германците,и подписаха зделката!Домата на село не го ядем с колците ,то беше по комунизма!

177

ККК

преди 4 години

Защо да привличаме инвеститори на "всяка цена".Това си е популизъм.Дреме ми на ........,ако трябва да работя минимална заплата,понеже някой е обещал че в България са готови на всичко само и само да дойде vw.На българските РАБОТНИЦИ(не разни измислени мениджъри и писарушки),им трябва достойно заплащане на труда.Ако е за такива които ще ни държат на ръба на мизерията,благодаря,имаме си достатъчно.

176

Беге

преди 4 години

Кожения волан ще се произвежда в Кърджали, а задната чистачка в Разград!

175

V

преди 4 години

боко тиквата приказва по телевизията че пожарните на шкода били лоши .Е как шкода ще направят завод у нас докато тиквата е на власт ??? Тиквата купува пластмасови пожарни ивеко ,които се запалваха като отиваха на пожар .А в бг се произвеждаха пожарни от неръждавейка .На практика вечен материал ;) Не може тиквата да приказва по телевизорите само лъжи и да не се даде думата и на другата страна ;)

174

БГ

преди 4 години

То ако не бяхме ограничени можехме и с наши пари да го построим като след около 10г ще сме избили всичко даже ще сме на печалба ,но ЕС налага еднакви преференции от всички в ЕС

173

Анонимен

преди 4 години

Завода със сисгурност ще е в БГ.Просто от VW ръчкат Боко за още преференции, като го плашат с Измир.

172

БГ

преди 4 години

Само да ти кажа че един работник турчин не е равностоен на един българин без значение турчина от тука ли е или от Турция

171

111

преди 4 години

Животът навсякъде е труден но поне в останалите държави има ред,закони и здравеопазване.Ние в България сме в глуха линия от 1991 година.Вие за един завод ревете.Този завод ако беше построен тук след две години Ханс и компанията щяха да духнат в Германия.В България качество няма.

170

Анонимен

преди 4 години

Заглавие от преди 10 мин - вечерешено завода е в Измир. Казах ли ви че нашите мизерни драскачи само разтягат локуми и се чудят каква глупост са напишат